Jur Vrieling knap vijfde in Glock’s CSI5* Grote Prijs

Moderators: Shanna, khirshanta, Hanmar, Amaryllis, Dani, Polly

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 5684
Geregistreerd: 20-04-16

Jur Vrieling knap vijfde in Glock’s CSI5* Grote Prijs

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-02-19 17:34 Tip de Nieuwsredactie

Equnews
Springen

Afbeelding
Jur Vrieling met VDL Glasgow vd Merelsnest N.O.P. Foto door Aniek1985

Maar liefst 14 combinaties wisten zich vanmiddag te kwalificeren voor de CSI5* Glock’s Grand Prix. Diverse Belgische en Nederlandse combinaties wisten een foutloze ronde te noteren en zetten alles op alles om het hun concullega’s in deze 1m60 rubriek knap lastig te maken. Zo zagen we voor België Christophe Vanderhasselt en Karel Cox terug in de barrage.

Er werd razendsnel gereden en het was uiteindelijk Christian Ahlmann die naar de winst wist te snellen in deze pittige barrage. Van de veertien combinaties bleef slechts de helft foutloos. Ahlmann deed dat met de snelste tijd van 40.42 seconden in het zadel van Clintrexo Z (v. Clintissimo Z). Marlon Modolo Zanotelli wist de elfjarige BWP-er Icarus (v. Douglas) vervolgens naar de tweede plaats te sturen in een tijd van 42.10 seconden. Het was vervolgens de Oostenrijker Max Kühner die derde werd met Cornet Kalua die rondkwamen in een tijd van 42.42 seconden.

De Zweedse Malin Baryard-Johnsson zagen we terug op de vierde plaats met haar H&M Indiana. Een mooie foutloze ronde was er nog voor Jur Vrieling en zijn VDL Glasgow vd Merelsnest N.O.P. Met de Nabab de Reve zoon noteerde hij een tijd van 44.04 seconden en eindigde zo op de vijfde plaats.

Voor Nederland haalden ook Willem Greve en Gerco Schröder nog de barrage. Greve sprong met één springfout in het zadel van Zypria S (Canturo) naar de twaalfde plaats. Gerco Schröder volgde met Glock’s Cognac Champblanc (Clearway) op de 14de plaats.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 19 bezoekers