Winst voor Patrick Lommen tijdens CSI De Peelbergen

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9883
Geregistreerd: 20-04-16

Winst voor Patrick Lommen tijdens CSI De Peelbergen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-12-18 14:38 Tip de Nieuwsredactie

equnews
Springen

In de CSIYH*-rubriek voor vijf- en zesjarige paarden van De Peelbergen heeft Patrick Lemmen vanochtend een mooie start genomen. Hij wist eerste te worden met Hugo Boss.

De zesjarige Hugo Boss won in 27,05 seconden in de rubriek CSI1*, een kwart seconde sneller dan de eveneens KWPN-gefokte Istinov van Omer Karaevli. Zij grepen zilver voor Turkije. De Mexicaan Ernesto Canseco reed zijn KWPN-merrie Houlana VS in 28,19 seconden foutloos naar plaats drie. Lars Volmer plaatste met Stella Magna (Stakkato) Duitsland op de vierde plaats, snel gevolgd door Tom Schellekens met Isabel (Captain Cooper) voor ons land. Zoi Snels kon met Highway M TN (Eldorado vd Zeshoek) bovendien zevende worden.

De Deen Mathias Norheden Johansen wist bovendien met zijn negenjarige Conrisiko in een snelle 55,27 seconden de rubriek CSI2* 1,40m te winnen. Giampiero Garofalo volgde met Emo op de tweede plaats in 56,22 seconden voor Italiƫ, een kleine 0,13 seconde sneller dan Michael Jung met Fischerdaily Impressed voor Duitsland.

Plaats vier ging naar Zweden met Karin Martinsen en haar Caressini L-dochter Cajza Cavat. De Canadees Bryan Balsiger en Corino du Champ (Coriano) werden vijfde. Beste Nederlander in deze proef was Joost Martens; hij werd negende met El-Rapide (Douglas).

Klik hier voor de resultaten van CSI1* 1.15m-1.25m.
Klik hier voor alle resultaten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Tamara, beert, ComscoreBot, IreneK, M_aaike, Maaaarije, miekxlady97, Muisssx en 9 bezoekers