Bokt.nl • In Style en Imposantos winnen hengstencompetitie Klasse M
Pagina 1 van de 1

In Style en Imposantos winnen hengstencompetitie Klasse M

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-12-18 19:01
door Nieuwsredactie
bokt.nl
Dressuur

Afbeelding
Renate van Vliet en In Style. Foto door aniek1985

De tweede wedstrijd van de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur Klasse M is ex aequo gewonnen door Renate van Vliet met In Style (v. Eye Catcher) en Bart Veeze met Imposantos (v. Wynton).

De rubriek in Ermelo werd gewonnen door Renate van Vliet met In Style en Bart Veeze met Imposantos. Beide combinaties behaalden een score van 88 punten. In Style stapte net iets gehaast en mist daarbij een klein stukje rust. Evengoed zuiver, ritmisch en naar voren. De galop is mooi doorgesprongen en mooi naar voren. Een fijne combinatie om naar te kijken.
Imposantos is een paard met zeer aansprekende gangen. De hengst stapt mooi naar voren. De aanleuning kan nog iets stiller. Imposantos is een paard met veel potentie.

De gedeelde derde plaats met 86 punten was voor Joyce Lenaerts met Iconic B (v. Bon Bravour) en Emmelie Scholtens met Indian Rock (v. Apache). Indian Rock is een hengst met een mooi zelfbeeld. Het totaalbeeld klopt. De stap en de draf zijn ritmisch en mooi naar voren. De galop heeft heel veel sprong. Hij blijft goed naar voren, maar mag een fractie meer afdruk hebben.
Iconic B stapt ruim, mooi overstappend. Goed ontspannen aangespannen. De draf is expressief. Mooi groot dravend, op een correcte wijze met een correcte aanleuning. De galop ziet er makkelijk uit en de hengst laat zich goed bewerken.