Bokt.nl • Governor wint Lichte Tour debuut met 74%
Pagina 1 van de 1

Governor wint Lichte Tour debuut met 74%

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-10-18 14:48
door Nieuwsredactie
kwpn
Dressuur

Afbeelding
Adelinde Cornelissen en Governor. Foto door Tezzy, https://www.facebook.com/TezzyMomentz

KWPN-hengst Governor maakte gisteren in Assen zijn officiƫle wedstrijddebuut onder het zadel van Adelinde Cornelissen. De Totilas-zoon won de Lichte Tour met 74,265%, daarmee bleef hij de concurrentie met ruim 5% voor.

Governor (uit Orleans elite pref prest prok van Jazz, fokker J. Streppel uit Wilp) was voor het laatst te zien in de wedstrijdring op het Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Ermelo, waar hij dit jaar een zilveren medaille won bij de zevenjarigen. Naast het kampioenschap, liep de hengst tot dusver alleen hengstenshows, WK-selecties en de KWPN Hengstencompetitie. In Assen maakte hij met verve zijn subtop debuut, daarmee werd hij geselecteerd voor de Lichte Tour rubriek op Jumping Amsterdam.

Zephyr
Adelinde Cornelissen is dit weekend ook aanwezig op het CDI3* in het Drentse Exloo. Daar won ze met Zephyr (Jazz uit Liagonda van Farmer, fokker W. Cornelissen uit Beilen) de Grand Prix met 71,674%.

Link naar dit berichtGeplaatst: 28-10-18 17:12
door JPitty
Bijzonderheid van de Grand Prix in Exloo met Zephyr was dat ze deze reed met reservelaarzen waar ze nog niet eerder mee gereden had. Dit omdat degene waar ze normaal mee rijdt zijn gestolen. Bron: https://www.facebook.com/adelindecornel ... 530967546/ Staat ook op Horses.nl, maar weet niet of ik die link hier ook mag posten.

Re: Governor wint Lichte Tour debuut met 74%

Link naar dit berichtGeplaatst: 29-10-18 08:59
door Albert
Is dat niet een beetje te jong?