Elaine Pen rijdt naar vijfde plaats in Barroca d’Alva

Moderators: Dani, Polly, khirshanta, Shanna, Leo, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 5332
Geregistreerd: 20-04-16

Elaine Pen rijdt naar vijfde plaats in Barroca d’Alva

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-03-18 19:22 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / Equnews
Eventing

Afbeelding
Elaine Pen en Dostowjeski. Foto: Clément Bucco-Lechat /Wikimedia Commons


De eerste eventing wedstrijd van het seizoen zit er weer op. Vandaag kwam in Barocca d’Alva de wedstrijd tot een conclusie met het afsluitende springconcours. In de CIC1* was er een overwinning voor de Fransman Bertrand Poisson in het zadel van zijn Rapsodie des Ajoncs (v. Fidji du Fleury). Samen reden zij met een foutloze ronde naar een totaal van 25.6 strafpunten.

Op de tweede plaats staat de Japanner Yoshiaka Oiwa die hier met Bart L JRA na de dressuur foutloos door de cross en het springen kwamen. Hij noteerde een totaal van 28.3 strafpunten. Als derde zien we Maxime Livio die hier voor Frankrijk met zijn Pica D’Or (v. Tresor du Renom) naar een score wist te rijden van 28.6 strafpunten.

Ook de Nederlandse combinaties weten naar mooie prestaties te rijden. Zo is er voor Elaine Pen een vijfde plaats met haar Blue Nile (v. Casco) met een fantastische score van 30.3 strafpunten. Pen wist daarbij zowel haar cross als het springconcours foutloos af te leggen. Dit gold ook voor Jan van Beek die met zijn Vam du Monselet (v. Riesling du Monselet) nog naar een twaalfde plaats wist te rijden met 39.5 strafpunten.

In het CIC2* komt het beste Nederlandse resultaat van Janneke Boonzaaijer die met haar Campbelle WS naar een zesde plaats wist te rijden met een score van 33.9 strafpunten. Met haar andere paard Champ de Tailleur noteerde ze ook nog een negende plaats met een score van 41.3 strafpunten.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 19 bezoekers