Team Wittegheit 2 wint KNHS-Voltige Cup

Moderators: Polly, Dani, khirshanta, Leo, Shanna, Hanmar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5217
Geregistreerd: 20-04-16

Team Wittegheit 2 wint KNHS-Voltige Cup

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-01-18 10:48 Tip de Nieuwsredactie

KNHS
Voltige


Tijdens de showavond van het prachtige concours IICH Groningen in Zuidbroek is de finale verreden van de KNHS-Voltige Cup. Winnaar werd het team van Wittegheit 2.

Voor de meeste voltigeurs en hun paarden was het een hele belevenis om in de indrukwekkende ambiance hun kunnen te tonen. De piste van het concours was al imponerend en ook de zeer goed gevulde tribunes maakte het allemaal extra spannend. De deelnemende teams lieten allen een Kür zien en konden rekenen op zeer veel waardering van het publiek.

De finale stond oorspronkelijk gepland tijdens Horse Event in september, maar dat evenement kon toen vanwege de weersomstandigheden helaas niet doorgaan. Geweldig dat de organisatie van Zuidbroek ruimte wilde maken in het programma om de finale alsnog plaats te laten vinden. Door de enorme wind werd het nu weer spannend, maar alleen het team van Any Dale 2 zag zich genoodzaakt om af te melden. Wittegheit 2 won met een score van 6.70, tweede werden de Ravenruiters met 6.48, derde Top team1 met 6.28.

Het winnende team van Wittegheit 2 had als thema van de Kür Beauty and the Beast. Op de KNHS Facebook pagina is een filmpje te zien van het winnende optreden.

Het team bestond uit:
Mirte van Mensvoort (15 jaar)
Manon van Vegchel (18 jaar)
Nynke Veldman (15 jaar)
Sanne Theunissen (17 jaar)
Iris van der Ven (9 jaar)
Hannelore Löbel (12 jaar)
Paard: Zidane B, vader Solitair, 15 jaar oud.
Longeur; Ingrid Lammers


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Kim_Asterix, Tendance en 13 bezoekers