KWPN-hengst James Bond verkocht naar Engeland

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5558
Geregistreerd: 20-04-16

KWPN-hengst James Bond verkocht naar Engeland

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-01-18 17:24 Tip de Nieuwsredactie

Bokt.nl / KWPN
Dressuur
Ingezonden door Ketaki


De KWPN-hengst James Bond is verkocht naar Engeland. De Britse Grand Prix-amazone Becky Moody zal de opleiding van de getalenteerde Desperado-zoon op zich nemen.

“James Bond is een heel goed paard met drie bovengemiddelde basisgangen. Hij paste Becky meteen heel goed”, vertelt Ad Valk die de hengst verkocht aan de sponsor van Moody. “Zij probeert er zo ver mogelijk mee te komen. James Bond staat inmiddels al in Engeland en wordt niet op de KWPN Stallion Show gepresenteerd.”

James Bond
James Bond is een zoon van Desperado (v.Vivaldi). F.J.G. Baumler uit Berg en Terblijt fokte de dit najaar KWPN-goedgekeurde hengst uit de Fidertanz-dochter Flora. James Bond komt uit de stam van de in Duitsland goedgekeurde hengsten First Final en Fürst Grandios (v.Fürst Heinrich). De hengst werd in het voorjaar van 2017 met 85 punten goedgekeurd, waarbij de stap een negen opleverde en de overige basisgangen een acht en half.

Becky Moody
De Britse Grand Prix-amazone Becky Moody maakte in Verden haar internationale debuut op het WK voor Jonge Dressuurpaarden. Daar reed ze de Painted Black-nazaat Carinsio naar de zevende plaats in de finale voor vijfjarigen. Deze Carinsio loopt inmiddels succesvol internationaal Grand Prix, met als hoogtepunt een tweede plaats in de Grand Special van de Nations Cup in Hickstead.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Algato, Ufurio4e, XRuby_SymmyX en 8 bezoekers