Bokt.nl • [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk
Pagina 1 van de 1

[BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-12-17 19:07
door LisaDijk
*Bokt
Bokt community, Blog
Afbeelding

Lisa & Marlinda zijn beiden gespecialiseerd in het fotograferen van paarden. Samen geven zij onder de naam Horse Photo Experience, paardenfotografie workshops en organiseren zij fotoreizen. Ze reizen daarvoor af naar verschillende mooie gebieden met paarden. In hun blogs vertellen ze meer over hun avonturen en delen ze het resultaat van de vele fotosessies!

Nu er na de eerste sneeuw van deze winter, allerlei sneeuwfoto’s op bokt verschijnen, kon een winters tintje in ons nieuwe blog natuurlijk niet uitblijven! Met veel plezier denken wij terug aan de reis die wij maakten naar Oostenrijk om paarden te fotograferen in de sneeuw.

We gingen dat weekend langs bij verschillende stallen, zo hebben we Quarter horses, Paint horses en Welsh pony’s gefotografeerd en natuurlijk mocht de Haflinger ook niet ontbreken!

Afbeelding

Het was voor ons de eerste keer dat wij een reis maakten naar een winterse bestemming. De fanatieke wintersporter weet niet beter, maar voor ons was het toch een verrassing dat je in het winterzonnetje echt gewoon nog in je t-shirt kon zitten. Tijdens het fotograferen echter pakten wij ons wel dik in. Want bij het maken van paardenfoto’s nemen wij het liefst een zo laag mogelijk standpunt aan en dat betekent languit in de sneeuw! En geloof ons, dan krijg je het op een gegeven moment best wel koud! :brr:

Afbeelding

De paarden hier kijken natuurlijk niet meer op of om van het witte landschap, sterker nog ze vonden het heerlijk om even hun benen te kunnen strekken in het weiland. Deze bonte merrie was echt een plaatje om op de foto te zetten. Het weiland was echt enorm groot, waardoor ze soms haast als een stipje aan de horizon verdween en nog amper op de foto te zien was. Dat maakte deze fotosessie extra uitdagend, maar als ze dan vol in beeld voorbij galoppeerde, prachtig! <3 Daarna zetten we haar nog op de foto samen met twee andere paarden en toen was het tijd om de hengst te fotograferen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Deze Welsh Cob hengst gaf een mooi showtje weg en vond het fantastisch om ons fotografen even te testen. Hij kwam dan al dravend of galopperend op ons af om vervolgens stil te gaan staan en ons dan met allerlei moves uit te dagen, oh oh stout! Maar het leverde wel mooie foto’s op! Daarna fotografeerde wij op deze stal nog een kudde en kwam de Haflinger nog even mooi voor de camera poseren.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Het was een fantastisch avontuur om paarden in zo’n dikke laag sneeuw te kunnen fotograferen! Zeker voor herhaling vatbaar, sterker nog, we hopen het snel weer te doen! :D

En wie weet komt er met een beetje geluk, hier weer een mooi dik pak te liggen, want ook in Nederland kun je dan natuurlijk mooie winterse plaatjes schieten. *\o/*

Link naar dit berichtGeplaatst: 21-12-17 19:57
door Nissima
Sodeju wat een platen :~

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 10:00
door Elisa2
Prachtige foto's!

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 12:31
door Love2sk8
Wat mooi! Zo'n fotografiereis lijkt mij ook wel wat :j

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 14:22
door SannaFotos
wauw <3 echt hele mooie foto's

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 14:35
door Getup
Prachtige foto's weer,vooral de actie foto's!

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 14:37
door bigone
Wat fantastisch, meteen voor uitgelicht opgegeven!!!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 22-12-17 14:40
door _Salvador
Wat een mooie foto's. Ik vind vooral de blauwige winterse achtergrond prachtig.

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-12-17 10:16
door Luckyy80
Prachtig!

Re: [BLOG] Winterwonderland in Oostenrijk

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-12-17 13:44
door manubres
WAUW!!!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 06-02-18 13:23
door lxnienkexl
wow julie zijnecht supee goed! zo mooie plaatjes <3
snel deel 2 lezen! <3