Groot Tuigpaardenevenement in Luttenberg

Moderators: Amaryllis, Hanmar, Polly, Dani, Shanna, khirshanta

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5700
Geregistreerd: 20-04-16

Groot Tuigpaardenevenement in Luttenberg

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-09-17 11:21 Tip de Nieuwsredactie

KWPN
KWPN
Afbeelding
Hackney in eenspan. Foto: Mabon


Zaterdag 9 september wordt de 14e editie van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg gehouden. Inmiddels het grootste Tuigpaardenevenement in de regio.

Voor dit concours wordt deze dag het terrein bij manege “De Luttenberg” het toneel van aanspanningen met eenspannen, tweespannen, driespannen KWPN-tuigpaarden en Hackney's. Daarnaast zullen er diverse kampioenschappen en finales worden verreden, waaronder de finale competitie midden, het kampioenschap 5-jarigen en het kampioenschap tandem.

Verder kunnen vanaf de overdekte tribune damesklassen, competitierubrieken, showrubrieken en kampioenschappen worden bewonderd. Al met al een compleet en vooral mooi programma voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die kennis willen maken met deze veelzijdige tak van de paardensport.

De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun kunnen showen. Waar men zich bij dressuur en springen rustig moet houden, mogen de deelnemers bij de tuigpaarden aangemoedigd worden. Bij de tuigpaardensport is het namelijk de bedoeling dat de paarden zich zo goed en mooi mogelijk laten zien. Hierbij kunnen zij de hulp van de toeschouwers goed gebruiken.

Het evenement begint aanstaande zaterdag om 10 uur.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bambolina, Sorro, voet en 27 bezoekers