Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Moderators: Shanna, Dani, Murthul, Polly, Hanmar

 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 5156
Geregistreerd: 20-04-16

Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-12-16 10:10 Tip de Nieuwsredactie

FD
Juridisch

De gevallen vastgoedtycoon Ger Visser van het failliete kantorenfonds Eurocommerce is vrijdag tot 3,5 jaar cel veroordeeld. De rechtbank in Almelo verklaart hem schuldig aan valsheid in geschrifte, faillissementsfraude en witwassen. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste vier jaar cel tegen hem.

De vastgoedmagnaat sleept alleen zijn zoon mee in deze val. Ger Visser junior krijgt twaalf maanden cel opgelegd, evenveel als de eis. Echtgenote Patricia Visser-Vroklage en dochter Kristel worden integraal vrijgesproken. Tegen mevrouw Visser had het OM twee jaar geëist. De eis tegen dochter Visser was tien maanden.

Eurocommerce was een van de grootste vastgoedbedrijven van Nederland, tot het in 2012 failliet ging. Het concern had op dat moment een balans van ruim een miljard euro en 735 mln euro schuld bij banken, de gemeente Almere en bouwbedrijf Wessels.

Eurocommerce was een projectontwikkelaar. Het businessmodel oogt simpel: de bouw voor eigen risico van kantoren. Eurocommerce zocht daar zelf huurders voor. Verhuurde kantoorcomplexen verkocht het concern aan beleggers. Waarna Eurocommerce weer aan de bouw van een nieuw kantoorgebouw begon. Visser claimt zo in de loop van veertig jaar 750 kantoortorens in Nederland te hebben opgetrokken.

De val van Eurocommerce veroorzaakte een schokgolf op de Nederlandse vastgoedmarkt. Tot dat moment werd het ondenkbaar geacht dat banken hun handen af zouden trekken van zo’n grote speler. Maar achtereenvolgens ABN Amro en daarna Rabo en SNS zagen zich toch genoodzaakt de banden met Visser te verbreken toen bleek dat hij de gang van zaken in zijn bedrijf veel te rooskleurig voorstelde.

Toen zijn concern al op omvallen stond, bekende Visser tegen directievoorzitter Peter Keur van Rabo-dochter FGH dat hij bankkredieten binnen hengelde met vervalste huurcontracten en vervalste aanneemovereenkomsten. De Rabo deed daarop, na snel eerst nog even een nieuwe lening met hypotheek aan Eurocommerce te hebben verstrekt, aangifte tegen Visser bij het OM. Gevolgd door een aangifte van SNS tegen Visser.

Het zigzaggen van de Rabo na de ontdekking van malversaties door een van haar belangrijkste vastgoedklanten kwalificeerde het OM later als ’wellicht ongelukkig en onwenselijk’. De rechtbank oordeelt dat de Rabo niets te verwijten valt.

Tijdens huiszoekingen bij de familie Visser vonden de Fiod-rechercheurs 21 vooruit vervalste huurcontracten in een kluis. De Eurocommerce-topman beweert in totaal 237 mln euro aan bankkrediet met valse documenten te hebben geritseld. Zonder zichtbare gêne heeft Visser tijdens zijn berechting tegenover de rechtbank herhaald dat hij met falsificaties werkte. Voor al zijn 750 nieuwbouwprojecten geldt, aldus Visser op de eerste dag van zijn strafproces, ’daar is geen contract bij waar niet een sideletter bij zit’.

'Sideletters gebeuren iedere dag bij alle zaken die we doen. Sideletters zijn bij ons maar ook bij onze collega’s in het vastgoed de normaalste zaak van de wereld,' voegde de gefaillieerde multimiljonair daar aan toe tijdens het strafproces. Een van de grootste vastgoedondernemingen van Nederland gebruikte volgens haar eigen topman dus schijncontracten. De werkelijkheid van zijn imperium verborg Visser met sideletters. De officiële contracten waren de façade waarachter hij zaken deed.

Visser verstopte in zijn sideletters bijvoorbeeld geheime afspraken met huurders van zijn Eurocommerce-panden. Beleggers die verhuurde Eurocommerce-panden kochten, zagen wel de officiële huurcontracten maar niet de sideletters.

Na hun aankoop ontdekken beleggers vervolgens dat hun dure pand veel minder waard was dan gedacht. Hun huurders kregen in de sideletters van Eurocommerce kortingen, huurvrije periodes, subsidies en verhuisbonussen beloofd. Knarsetandend slikten beleggers deze praktijken. Tot het beleggende vastgoedfonds NSI in 2008 de maat vol achtte en Eurocommerce voor de rechter sleepte.

NSI was boos omdat de Eurocommerce eersteklas huurders als Rijkswaterstaat en Ernst & Young weglokte uit kantoren die de projectontwikkelaar net aan NSI had verkocht. De weggelokte huurders trokken steeds naar nieuwere nieuwbouw van Eurocommerce. NSI wint de rechtszaken hierover en kondigt dan in 2008 in Het Financieele Dagblad aan: 'NSI koopt nooit meer panden van Eurocommerce.'

Dat was het begin van het eind, constateren de curatoren van Eurocommerce jaren later in hun verslagen. Ook omdat Visser gewoon door bleef gaan met zijn façadespel. De oorzaak van het bankroet van Eurocommerce in 2012 is volgens de curatoren dat het bedrijf 'veel te lang heeft vastgehouden aan haar oude (veelal bekritiseerde) beleid en handelwijzen bij onder meer verhuur en verkoop van de gebouwen’. Toen vervolgens ook bleek dat hij zijn bankiers voor het lapje hield, trokken ook de financiers hun handen van hen af, constateren de curatoren.

Kortom: het is niet de fraude waarvoor Visser nu is veroordeeld, maar zijn manier van zakendoen die Eurocommerce de das om deed. Hoe dramatisch dit voor Eurocommerce uitpakte, kwam in een van de eerste curatorenverslagen pijnlijk tot uiting. Daaruit bleek dat maar liefst 46% van de verhuurbare 383.000 m2 kantoorruimte in het boedel van Eurocommerce leeg stond. Wel verhuurde ruimte bleek Eurocommerce deels aan zich zelf te verhuren.

Voor 45 kantoorpanden die Eurocommerce had verkocht, draaide het vastgoedconcern nog steeds op voor huurgaranties die het aan de koper had verstrekt. De liquidatiewaarde van het concern werd op slechts 400 mln euro geraamd, iets minder de helft dan de laatste waardepaling uit 2010 van 822 mln euro voor de hele portefeuille van Eurocommerce.

Maar ook na het bankroet van Eurocommerce is Visser blijven goochelen. Zijn twaalf Ferrari’s moest hij laten veilen. Maar hotel-restaurant de Roskam in Gorssel verkocht hij voor 1 euro aan zijn dochter. De stal met 132 prijswinnende springpaarden ging per saldo ook voor een euro naar zijn zoon. Daarna verkocht junior bijvoorbeeld het springpaard Singapore weer voor zes euroton terug aan senior, maar wel toen dat paard al dood was, blijkt uit het strafdossier.

Visser, die met zijn volle naam in de krant wil, bleef welgemoed tijdens het strafproces. Bijvoorbeeld toen in de wandelgangen van de rechtszittingen het verhaal opdook dat de Fiod bij de doorzoeking in de stortbak van de wc bij de Vissers thuis een verborgen goudstaaf had aangetroffen. ’Klopt dat, meneer Visser?,’ vroeg de verslaggever aan de immer goed geluimde ex-vastgoedman. ’Welnee joh. Zo zie je maar weer hoe de Fiod alles bij elkaar liegt. Die goudstaaf hadden we verborgen in de vriezer.’

De familie is vrijwel bij de hele rechtsgang aanwezig geweest. Geen van hen zat in de rechtbank bij het uitspreken van het vonnis.

Gerelateerde berichten:
[VN] Familie Visser vraagt rechters om clementie bij uitspraak
[VN] OM eist vier jaar cel tegen Ger Visser


xxCYNNxx

Berichten: 3860
Geregistreerd: 06-07-11
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 11:23

Dus voor fraude en oplichting, die je honderden miljoenen euro's oplevert, krijg je maar 3,5 jaar?

fraai staaltje rechtspraak weer :n


En alleen de zoon meegenomen in zijn val???? En al die mensen die voor Eurocommerce werkten dan? Die zijn toch net zo goed meegenomen in zijn val, want die zijn hun baan kwijt geraakt door diezelfde fraude en oplichting van hun werkgever. En een gedeelte zal heus ondertussen weer een baan hebben, maar lang niet allemaal waarschijnlijk.

A life without passion is like dancing to no music
Paulina - Ixion x Bravour jun 1997 - 7 nov 2016
TROY 26-4-1998- 10-8-2011 mn trouwe meissie RIP
Goliath - Gracio ( Gzhat x Ixion) x Casanova Boy endurance klasse 1 + 2.....41 goedgekeurde km's

vur

Berichten: 3740
Geregistreerd: 16-11-08
Woonplaats: Noord-Brabant

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 11:42

Meenemen in de val slaat toch op de uitspraak van de rechtzaak, maar ik snap je wel. Witteboordencriminaliteit wordt in mijn ogen juist vaak nog veel lichter gestraft, dus dat hij 3,5 jaar de bak in moet, vind ik nogal wat, maar helemaal goed. Maar ik begrijp dus dat de straf helemaal onvoorwaardelijk is? Of zit er nog een deel voorwaardelijk bij?

In der Ruhe liegt die Kraft.

mvdbijl

Berichten: 2529
Geregistreerd: 29-06-09
Woonplaats: Zeist

Re: Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 11:48

belachelijk weinig en ze vinden zichzelf nog zielig ook..

Kijk hoe ze jaren hebben geleefd, daar gaan ze nu een jaartje voor de bak in. Je zou bijna denken dat misdaad loont in dit land? Want 3.5 jaar gaat de beste man echt niet uitzitten..

♥ Moby(fjord), Pandora (kwpn), Storm, Boots, Elsa, Brendey (nmprs), Pride and Joy, bada boom (amha) Rocky & Little Rockstar + (fjord) ♥

kally
Berichten: 4196
Geregistreerd: 17-07-04
Woonplaats: Rotterdam

Re: Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 12:16

Nou dat is ook niet veel voor zo'n omvangrijke zaak!

Een dag niet gelachen, een dag niet geleefd......

InekeN
Berichten: 894
Geregistreerd: 10-04-11
Woonplaats: BRD

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 12:23

Vind het vreemd dat een blad als Hoefslag deze crimineel ruimte biedt zijn woord te doen, en dan ook nog zonder wederhoor van "gewone" mensen die door het verlies van hun baan veel langer de klos zijn.

BMHP
Berichten: 1338
Geregistreerd: 15-12-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 12:31

InekeN schreef:
Vind het vreemd dat een blad als Hoefslag deze crimineel ruimte biedt zijn woord te doen, en dan ook nog zonder wederhoor van "gewone" mensen die door het verlies van hun baan veel langer de klos zijn.


Ach misschien een oud contact uit betere tijden, veel mensen zien hem nog als groot paardenman in plaats van oplichter en dief

safina
Berichten: 5398
Geregistreerd: 04-11-09

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 12:42

mvdbijl schreef:
belachelijk weinig en ze vinden zichzelf nog zielig ook...


Ergens is het ook wel zielig. Ik bedoel: als je zo'n theatraal slotwoord voert bij de rechtbank en zwelgt in zelfmedelijden (https://fd.nl/economie-politiek/1176552 ... -rechtbank) dan zit er ook wel een behoorlijk steekje bij je los.

Ik vind het ergens ook sneu als mensen niet in de gaten hebben hoe belachelijk ze zichzelf maken.

Spoiler:
Maar ook wel weer grappig. :=

Indestal
Berichten: 3437
Geregistreerd: 26-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 12:59

Mensen denken nogal makkelijk over een gevangenisstraf, 3,5 jaar is niet misselijk hoor, ga er maar aanstaan..zeker het soort publiek waar je mee komt te zitten, een strafblad, geen inkomsten, je netwerk kwijt..

En ja het is belastinggeld, maar geen moord of roofoverval of diefstal met geweld en tussen die gasten kom je te zitten met het even zo kromme systeem die ook met 3 jaar komen te zitten met tasjesrukkerij van oude weerloze vrouwtjes, of de zoveelste inbraak waarbij ook leed is veroorzaakt en bv een oude vrouw niet meer durft alleen te wonen..

Free2

Berichten: 1383
Geregistreerd: 14-10-10

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 13:08

Indestal schreef:
Mensen denken nogal makkelijk over een gevangenisstraf, 3,5 jaar is niet misselijk hoor, ga er maar aanstaan..zeker het soort publiek waar je mee komt te zitten, een strafblad, geen inkomsten, je netwerk kwijt..

En ja het is belastinggeld, maar geen moord of roofoverval of diefstal met geweld en tussen die gasten kom je te zitten met het even zo kromme systeem die ook met 3 jaar komen te zitten met tasjesrukkerij van oude weerloze vrouwtjes, of de zoveelste inbraak waarbij ook leed is veroorzaakt en bv een oude vrouw niet meer durft alleen te wonen..

Precies dit inderdaad. Het is voor hem ook echt een enorme omslag lijkt me, van een van de rijkste mensen van NL zijn, omringd door alle luxe die je je maar kan wensen, naar een gevangenisleven met mensen om hem heen die vastzitten voor fysiek geweld en dergelijke. Niet dat ik vind dat hij te veel is gestraft of dat ik medelijden met hem heb, maar dit moet wel een enorme impact op hem hebben.

En inderdaad, als hij uit de gevangenis komt is iedereen zijn vertrouwen in hem kwijt, heeft nog maar weinig inkomsten, en komt nog maar moeilijk aan het werk.. Ben benieuwd wat hij gaat doen als hij vrijkomt.

Turn The Pain Into Power

alex66

Berichten: 1643
Geregistreerd: 24-12-05
Woonplaats: poetsplaats

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 13:37

3 jaar en 6 maanden daar blijven 2 jaar en 4 maanden van over want in NL hoef je maar twee derde van je straf uit te zitten.
Ik weet niet of hij in voorarrest heeft gezeten maar dat trekken ze er ook nog vanaf, dus die staat zo weer buiten.

En geloof maar niet dat Visser aan de bedelstaf zit als hij vrij komt, die heeft echt wel ergens geld geparkeerd waar de Fiod niets van weet.
Plus dat hij genoeg vriendjes heeft in de zakenwereld om gewoon opnieuw te beginnen.

Oeleborg 19-05-1994 13-10-2014 Bedankt voor 20 geweldige jaren, ik mis je mijn held

xxCYNNxx

Berichten: 3860
Geregistreerd: 06-07-11
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 15:02

precies Alex66
En idd, die hebben heus nog wel ergens een flink bedrag geparkeerd staan, die is echt niet arm als hij weer buiten staat.

@vur: nee, ik snap idd dat die opmerking op de uitspraak sloeg, maar vond het nogal respectloos naar al dat personeel toe die door Visser in de shit zijn geraakt. Waar een flink aantal waarschijnlijk nog lang niet uit zijn.
Laatst bijgewerkt door xxCYNNxx op 17-12-16 15:07, in het totaal 1 keer bewerkt

A life without passion is like dancing to no music
Paulina - Ixion x Bravour jun 1997 - 7 nov 2016
TROY 26-4-1998- 10-8-2011 mn trouwe meissie RIP
Goliath - Gracio ( Gzhat x Ixion) x Casanova Boy endurance klasse 1 + 2.....41 goedgekeurde km's

xxCYNNxx

Berichten: 3860
Geregistreerd: 06-07-11
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 15:04

dubbelpost

A life without passion is like dancing to no music
Paulina - Ixion x Bravour jun 1997 - 7 nov 2016
TROY 26-4-1998- 10-8-2011 mn trouwe meissie RIP
Goliath - Gracio ( Gzhat x Ixion) x Casanova Boy endurance klasse 1 + 2.....41 goedgekeurde km's

Indestal
Berichten: 3437
Geregistreerd: 26-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 15:34

Ja nou en, hoe denk je dat voorarrest is?

Erg makklijk gedacht...duidelijk geen weet wat detentie inhoudt

De plukse wetgeving, mee bekent?

BMHP
Berichten: 1338
Geregistreerd: 15-12-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 15:57

Indestal schreef:
Ja nou en, hoe denk je dat voorarrest is?

Erg makklijk gedacht...duidelijk geen weet wat detentie inhoudt

De plukse wetgeving, mee bekent?witte boorden criminaliteit is een keuze. Heb jij een idee hoeveel leed daarmee is veroorzaakt?
waarom zou Visser een betere behandeling verdienen dan een willekeurige andere crimineel?

ik denk dat ik helemaal niet in een situatie van voorarrest en een straf wil komen. Dat is niet makkelijk denken, dat is normaal. De plukse wetgeving is hier maar heel beperkt op van toepassing lees de uitspraak maar na waarbij de familie grotendeels buiten schot blijft. Faillisementsfraude en de plukse wet zijn heel verschillende wetten en toepassingen.

Niet dat ik het met alle commentaren eens ben of zomaar vind dat de familie Visser helemaal moet bloeden. Maar dit soort financiele criminelen mag van mij wel zwaarder worden gestraft. Dit gezien de jaren lange planmatige oplichting en fraude.

Indestal
Berichten: 3437
Geregistreerd: 26-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 16:16

Ik zeg nergens dat ze niet gestraft hoeven te worden, maar ik vind het buiten protioneel, gezien de ampele straffen die uitgedeeld worden naar persoonsdelicten.

BrainlessJarig

Berichten: 22568
Geregistreerd: 19-07-03
Woonplaats: Munnekeburen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 16:30

Indestal schreef:
Ik zeg nergens dat ze niet gestraft hoeven te worden, maar ik vind het buiten protioneel, gezien de ampele straffen die uitgedeeld worden naar persoonsdelicten.

2jaar zitten voor 40 jaar mensen oplichten en 750 miljoen opstrijken....
Dat is "snel" verdiend hoor.
Ik vind het juist ontzettend weinig voor al die ellende wat zij veroorzaakt hebben.

Sometimes a majority only means that all the fools are on the same side. ;)

xxCYNNxx

Berichten: 3860
Geregistreerd: 06-07-11
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 16:42

Die pluk-ze wetgeving levert ook helemaal niet zo veel op hoor; wordt met die wet maar een heel klein deel terug gewonnen en dan meestal juist bij kleinere criminelen; type kruimeldiefjes bij wijze van........van het kaliber waar Visser toe behoort, vangt de staat tot nu toe nog bot en hebben ze nauwelijks een euro uit die hoek weg kunnen trekken.
Bovendien; is toch logisch dat je al dat geld terug moet betalen? Is gewoonweg jammer dat die wet zo weinig oplevert bij vermogensdelicten.

Althans; een paar jaar terug was de situatie nog zo, maar gezien de daadkracht van deze regering vermoed ik dat de situatie niet verbetert is.

A life without passion is like dancing to no music
Paulina - Ixion x Bravour jun 1997 - 7 nov 2016
TROY 26-4-1998- 10-8-2011 mn trouwe meissie RIP
Goliath - Gracio ( Gzhat x Ixion) x Casanova Boy endurance klasse 1 + 2.....41 goedgekeurde km's

Indestal
Berichten: 3437
Geregistreerd: 26-06-15

Re: Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 20:18

Nou dat valt wel mee, bij grote belastingontduikers wordt alles blootgelegd en alles wat in beslag genomen kan worden, wordt dat ook..zeker als er bedrijfsmatige achterdeurtjes zijn, het hele vermogen en het vermogen van de echtgenote wordt bevroren en alles wat niet wit aangetoont kan worden, ben je kwijt.

Indestal
Berichten: 3437
Geregistreerd: 26-06-15

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 20:20

Brainless schreef:
Indestal schreef:
Ik zeg nergens dat ze niet gestraft hoeven te worden, maar ik vind het buiten protioneel, gezien de ampele straffen die uitgedeeld worden naar persoonsdelicten.

2jaar zitten voor 40 jaar mensen oplichten en 750 miljoen opstrijken....
Dat is "snel" verdiend hoor.
Ik vind het juist ontzettend weinig voor al die ellende wat zij veroorzaakt hebben.40 jaar? Waar basseer je dat op? En 750 miljoen? Worden dingen niet groter gemaakt dat het is?

En wie appelen vaart, appelen eet..het grote geld is altijd verkregen door list en bedrog, dat weet toch iedereen? Waar zij voor veel geld zaken mee deden, zijn uit de zelfde sigarendoos en niet uit de grabbelbox waar jij en ik toe behoren

Janneke2
Berichten: 11266
Geregistreerd: 28-02-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 20:30

Indestal schreef:
En wie appelen vaart, appelen eet..het grote geld is altijd verkregen door list en bedrog, dat weet toch iedereen? Waar zij voor veel geld zaken mee deden, zijn uit de zelfde sigarendoos en niet uit de grabbelbox waar jij en ik toe behoren


....klinkt mij naar goedpraten in de oren.
{"Ach, iedereen die rijk is werd dat oneerlijk (het zal je maar gezegd worden nadat je 11 miljoen goudeerlijk van de loterij kreeg....)
en wat zielig dat deze meneer nu achter tralies moet..."}

Tja, afgezien van alle ellende die hij veel mensen heeft aangedaan, deze meneer heeft de wet overtreden en daar staat straf op. Moet je maar niet liegen /bedriegen / stelen.

Je suis Charlie - comme tout le monde.

(...en BAH wat is dit onderschrift actueel. )

BrainlessJarig

Berichten: 22568
Geregistreerd: 19-07-03
Woonplaats: Munnekeburen

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 21:25

Indestal schreef:
En wie appelen vaart, appelen eet..het grote geld is altijd verkregen door list en bedrog, dat weet toch iedereen? Waar zij voor veel geld zaken mee deden, zijn uit de zelfde sigarendoos en niet uit de grabbelbox waar jij en ik toe behoren

Ten eerste:
Hij gaf zelf toe dat hij al 40 jaar zo werkte...
Hij had een schuld van 735miljoen (+ nog "iets" bij kleinere bedrijven/particulieren).
Ten tweede:
Fijn dat "iedereen" weet dat het grotere geld ALTIJD is verkregen met list en bedrog.

Ik ken nog genoeg mensen die hard hebben gewerkt om een goed lopend bedrijf op te bouwen en daardoor meerdere panden/bedrijven hebben kunnen starten en daardoor toch een leuk zakcentje hebben verdiend.

Sometimes a majority only means that all the fools are on the same side. ;)

BMHP
Berichten: 1338
Geregistreerd: 15-12-13

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-12-16 22:41

Indestal schreef:
Nou dat valt wel mee, bij grote belastingontduikers wordt alles blootgelegd en alles wat in beslag genomen kan worden, wordt dat ook..zeker als er bedrijfsmatige achterdeurtjes zijn, het hele vermogen en het vermogen van de echtgenote wordt bevroren en alles wat niet wit aangetoont kan worden, ben je kwijt.


klinkt super, lees de uitspraak eens na, vooral het deel van dochter en over zijn vrouw.
Geheel legaal een bedrijf verkocht voor een euro.

over de straf, snap ik de vergelijking met geweldsdelicten niet zo. In het genre oplichting bedrog en valsheid in geschrifte is dit misschien wel de allergrootste boef ooit in Nederland.

Abacab

Berichten: 1889
Geregistreerd: 10-08-02

Re: Ex-topman Eurocommerce veroordeeld tot 3,5 jaar cel

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-16 14:44

Wat mij echt shockeert is het totale gebrek aan spijt of berouw van de Vissertjes.

Die missen echt een stukje bedrading tussen hun oren.

When I bestride him, I soar, I am a hawk: he trots the air; the earth sings when he touches it; the basest horn of his hoof is more musical than the pipe of Hermes.
Fas est ab hoste doceri.

xxCYNNxx

Berichten: 3860
Geregistreerd: 06-07-11
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-12-16 15:53

Dat vind ik idd ook nog het ergste; niet eens spijt en berouw voor wat ze hebben aangericht. En dan ook nog in een slachtofferrol kruipen :r walgelijk gewoon.

A life without passion is like dancing to no music
Paulina - Ixion x Bravour jun 1997 - 7 nov 2016
TROY 26-4-1998- 10-8-2011 mn trouwe meissie RIP
Goliath - Gracio ( Gzhat x Ixion) x Casanova Boy endurance klasse 1 + 2.....41 goedgekeurde km's


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: NinaCharlie, Renss, Rinkex, Schuur_, Telpeva, WybeUrsula en 28 bezoekers