Henk Reinders ontvangt zilveren KWPN-speld

Moderators: Warboel, MirandaT, Essie73

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 3589
Geregistreerd: 20-04-16

Henk Reinders ontvangt zilveren KWPN-speld

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-11-16 13:38 Tip de Nieuwsredactie

KWPN


De 70-jarige Henk Reinders ontving gisteravond tijdens de najaarsledenvergadering van de regio Drenthe de zilveren KWPN-speld. Reinders, die afscheid nam als bestuurslid van de regio Drenthe en als voorzitter van de afdeling het Zuidenveld, kreeg de speld uit handen van KWPN-bestuurslid Annechien ten Have vanwege zijn enorme inzet voor deze noordelijke KWPN-regio. Zo was hij de afgelopen zes jaar bestuurslid, waarvan de laatste drie jaar bestuurlijk penningmeester. Hiervoor heeft hij de regio Drenthe zes jaar vertegenwoordigd in de Fokkerijraad. Maar zijn betrokkenheid bij het KWPN gaat nog verder terug: voor zijn toetreding tot de Fokkerijraad is hij jarenlang bestuurslid geweest van de tentoonstellingsvereniging het Zuidenveld. Deze vereniging organiseerde in die tijd de keuring van het KWPN in de regio Zuid Oost Drenthe. En dit was niet zoals tegenwoordig alleen een veulenkeuring, maar ook een keuring van enters, twenters, driejarigen en oudere merries en tevens een keuring waar de driejarigen in het stamboek werden opgenomen. Ook als vrijwilliger was hij de afgelopen twaalf jaren een zeer gewaardeerde kracht, onder meer als aanjager bij de stamboekopname en als ringmeester en parcoursbouwer bij de IBOP-dagen in Drenthe.

Henk Reinders is al sinds jaar en dag één van de prominente gezichten van het KWPN in de regio Drenthe. Te allen tijde kon de regio Drenthe een beroep op hem doen. Dat gold ook voor de Stichting Manege Zuidenveld, waar Henk Reinders van 2010 tot 2015 bestuurslid was en in die functie onder meer verantwoordelijkheid was voor het onderhoud van het terrein en de verzorging van de paarden. Hoewel deze stichting los stond van het KWPN was het hoofddoel van deze stichting het organiseren van de merrietesten van het KWPN.


KN2011
Berichten: 442
Geregistreerd: 03-09-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-16 00:02

Gefeliciteerd! Ook veel les gegeven op t aoc terra . o.a longeren, ehbo paard, weiland onderhoud. Echt een top leraar

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ElineS, ellen05, Googlebot, hyawatta, Jackytje, Lianne, MoppieFilou, pairadice, rome2, Vero, vienna1987 en 32 bezoekers