Albert Zoer en Gallant winnaars klasse M Hengstencompetitie

Moderators: Warboel, Essie73, MirandaT

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 3399
Geregistreerd: 20-04-16

Albert Zoer en Gallant winnaars klasse M Hengstencompetitie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 23-11-16 15:47 Tip de Nieuwsredactie

KWPN


Met Florian liep hij net de zege mis, maar in de klasse M revancheerde Albert Zoer zich door de overwinning met de schimmelhengst Gallant op naam te schrijven in de Blom Hengstencompetitie in Ermelo. Willem Greve en de machtige KWPN-goedgekeurde Grandorado TN pakten de tweede plaats, gevolgd door Bart Bles en Gino.

In een barrage waarin alles lukte van voor tot eind knalden Albert Zoer en de meewerkende Gallant (Mylord Carthago uit Aresa Lady ster EPTM(spr) v. Chin Chin, fokker Th. Schaap, Wijnjewoude) naar de zege. Met een tijd van 33,86 seconden leek al snel duidelijk dat dat resultaat niet zomaar verbeterd zou kunnen worden. Lennard de Boer en Global Express (Orient Express uit Dame Ricard v. Laudanum xx, fokker Haras de la Gisloterie, Frankrijk) waagden het nog, maar strandden jammerlijk op acht strafpunten.

In de veertien combinaties tellende barrage ging de vijfde starter Bart Bles lange tijd aan kop met Gino (Biscayo uit Vrouwe Bureveld elite preft IBOP(spr) v. Burggraaf, fokker N.W.J. Duineveld, Hem). De scherp springende Gino en de handige stuurman Bart Bles zetten een tijd neer van 36,01 seconden – uiteindelijk goed voor de derde plaats. Bles had de leiding overgenomen van Dennis van den Brink, die sinds kort een duo vormt met voormalig Isah Cup-winnaar Gringo (Catoki uit D. Zarah R ster EPTM(spr) v. Tolan R, fokker Stal Roelofs, Den Ham) en in 36,43 seconden de vierde plaats innam in het eindklassement.

Willem Greve en zijn springcrack Grandorado TN (Eldorado van de Zeshoek TN uit Charmieque elite EPTM(spr) IBOP(spr) sport(spr) v. Carolus II, fokker M. Rietberg, Holten & D.J. Verhoeven, Holten) waren op hun beurt Bart Bles en Gino te snel af. Met veel power en reflexen sprong Grandorado TN foutloos rond in 35,71 seconden – een tijd die door Albert Zoer en Gallant met bijna twee seconden verbeterd werd. De vijfde plaats kwam in handen van Monique van den Broek en de sympathieke hengst Gullit HBC (Cantos uit C’Est la Vie keur IBOP(spr) sport(spr) v. Namelus R, fokker H. de Roover, Strijbeek).


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Eef, carola, nuscaniels, Nynkex, Rocamor en 22 bezoekers