Drie hengsten verlaten verrichtingsonderzoek KWPN

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9304
Geregistreerd: 20-04-16

Drie hengsten verlaten verrichtingsonderzoek KWPN

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-16 17:20 Tip de Nieuwsredactie

bokt / kwpn


Twee weken geleden is het verrichtingsonderzoek van start gegaan op het KWPN-centrum in Ermelo. Afgelopen dinsdag was de eerste beoordeling voor de springhengsten. De dag erna was de eerste beoordeling voor de dressuur- en Gelderse hengsten. Drie hengsten hebben het KWPN-centrum inmiddels verlaten. Het gaat om de springhengst cat.nr. 9 (Modesto x Silverstone) en de dressuurhengsten cat.nr. 30 (Bordeaux x Sandro Hit) en cat.nr. 35 (Davino V.O.D. x Jazz).

Tijdens de training van de hengsten staat ontspanning en fris houden van de hengsten hoog in het vaandel. Zo zijn de dressuurhengsten eerder deze week op het buitenterrein gereden, waar zij de waterbak mochten verkennen, en worden de hengsten met regelmaat ter afwisseling gelongeerd en mogen zij vrij bewegen in de paddock.

De eerstvolgende beoordeling voor de springhengsten is op één november (eveneens aanlevering oudere hengsten). De dag erna is de beoordeling voor de dressuur- en Gelderse hengsten. Op 26 november is de eindpresentatie.

Klik hier voor meer informatie over de deelnemende hengsten.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Arjette15, Danique_G, E_C, ElineR, Lonni, M_aaike, mala26, Martje80, sannedeedee1, Sewri, Silenna, sunny43, Tarico, TinkerTreas, unofficial79, winnetou4502 en 10 bezoekers