Bokt.nl • Finalisten Breeders Futurity bekend
Pagina 1 van de 1

Finalisten Breeders Futurity bekend

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-10-16 17:05
door Nieuwsredactie
Westerntoday


De tweede voorronde van de Breeders Bit Futurity is vandaag verreden en dus ook voor de 4-jarige Futurity staan de finalisten vast. De finale van de 3-jarige SBH Non Pro en Open Futurity wordt op donderdag verreden. De finale van de Non Pro 4-jarige Bit Futurity is op vrijdagavond en de finale van de Open 4-jarige Futurity op zaterdagavond.

In de SBH Open Futurity finale zien we Cira Baeck met drie paarden aan start: Sweet N Shining BB (eig. D. Poulayon), Whizwimpy RD (eig. R. Diedenhofen) en Lilbellicimp Wimp BB (eig. Cira Baeck). Bernard Fonck zien we in die finale aan start met Missedouttinseltown (eig. Golden Paint Ranch) en met Red Collar Tag (eig. Sabine Lisec). Ook Ann Fonck is aanwezig in de finale en wel met Shiners VooDoo (eig. Kimberly Wegner). Helaas is het Jurgen Pouls niet gelukt om de finale te behalen. Met Kellys Red Gunfire miste hij net de finale.

We zien Piet Mestdagh terug in de finale van de SBH Breeders Futurity met DG Hollywood Top Gun en Emmalee Penha met Mr Tinselgun.

Om in de finale van de Bit Futurity te komen gingen twee voorronden vooraf. Bernard Fonck heeft met Gunners Big Chex (eig. Steve & Gina Vannietvelt) beide voorronden gewonnen. Met Spook Shine Spook (eig. R. Sternberg) gaat hij ook glansrijk door naar de finale. Helaas mist hij met Sevenchextocash net de finale en zo zie je maar hoe hard het kan zijn. Met dit paard reed hij in de voorronde nog een 220, maar de 208 in de tweede voorronde haalde het gemiddelde dermate naar beneden.

Ann Fonck heeft zich voor de finale geplaatst met High Rollin Spook (eig. 23 QH), maar helaas valt ze ook met Roosters Attitude net buiten de finale.
Helaas hebben Quentin Galliere en Tom van Eyck niet de finale behaald.