Kuipers en Hoekstra in de schijnwerpers in Vilamoura

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9304
Geregistreerd: 20-04-16

Kuipers en Hoekstra in de schijnwerpers in Vilamoura

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 12-10-16 17:09 Tip de Nieuwsredactie

Equnews


Vilamoura startte gisteren een nieuwe week met de jonge paarden aan de start. Bij de 7-jarigen werden de hindernissen op een hoogte van 1.35m geplaatst. In totaal kwamen er 26 combinaties aan de start. België’s Kevin Gielen sprong er een foutloze tweede fase op de rug van de KWPN-merrie, E La Carla H (v. Cantos). Het duo klokte af op 34,08 seconden. Enkel BernardoNaveillan en de sBs-merrie Daisu du Grand Moustier (v. Quaser de l’Ile) deden het beter.

Het duo sprong naar de winst in een tijd van 33,40 seconden. Nederlandse springruiter Doron Kuipers plaatste zich derde. Samen met Elcapone M (v. Baloubet du Rouet) finishte hij in een tijd van 34,99 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door Sophie Gracida met Sentimiento Ls La Silla (v. Casall La Silla) en Luis Silva Fernandes (Evita J). Sanne Thijssen en de Zangersheide-hengst Punjab (v. Perigueux) strandden op een zesde stek.

Bij de zesjarigen was het Nederlander Jelmer Hoekstra die zijn form verder zette. Op de rug van de KWPN-ruin, For President (v. Numero Uno) sprong Hoekstra naar de overwinning in 60,81 seconden. Het duo werd opgevolgd door Duarte Seabra met Alegra de Bremoy (v. Indoctro). Luisa Cubitt en Oaks Cajun Jitterburg volgden op de derde plaats.

De top vijf werd hier vervolledigd door Bernardo Moura met de BWP-ruin Kavalier vd Brouwershoeve en Frantz Ducci met Epi du Grand Champ (v. Qody de Saint-Aubert).

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Babe02, bibstertje, BlackClaw, BlogBeat, lshannah, pjer, Questquedit, Ubermetrics, VogeltjeM en 10 bezoekers