Bokt.nl • Hitmaker en Galaxie aan kop in Subli Cup
Pagina 1 van de 1

Hitmaker en Galaxie aan kop in Subli Cup

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-10-16 21:08
door Nieuwsredactie
bokt
Afbeelding
Diederik van Silfhout met Galaxie Foto: aniek1985Vandaag werd in Emmeloord één van de selectiewedstrijden verreden voor de Subli Cup. De Subli Cup bestaat uit tien selectie wedstrijden, gevolgd door de halve finale in Lunteren en dan eind januari de finale tijdens Jumping Amsterdam.

Bij de vierjarigen was het wederom, net als in Drachten, Jennifer Sekreve met Hitmaker (v. Wynton) die bovenaan eindigde. Ze reed overtuigend naar de overwinning met een score van 87,2%.
Achter Jennifer op de tweede plaats met 82,8% eindigde Dinja van Liere met Total U.S. (v Totilas). Derde werd Renate van Vliet met Axioma's Happy U.S. (v Jazz) met een score van 80,6%.

Bij de vijfjarigen was het Diederik van Silfhout die als eerste eindigde met Galaxie (v Jazz). Hij reed naar een score van 84,2%. Tweede werd Jeanine Nieuwenhuis met Genua TC (v Charmeur) met een score van 83,6%. Op de derde plaats eindigde Judith Pietersen met Kop Jansen LimiTed Edition (v Uldrik Fan 'e Vesta Hoeve).

Voor de uitslagen klik hier

Link naar dit berichtGeplaatst: 09-10-16 22:42
door Ketaki
wauw, wat een topscores weer *\o/* *\o/* *\o/* :j :j

Re: Hitmaker en Galaxie aan kop in Subli Cup

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-10-16 22:33
door jollyjoker
Trots op Hitmaker & Jennifer!!

Link naar dit berichtGeplaatst: 14-10-16 09:33
door Imoanasi
Woehoe!! Knappe Hitmaker!! Hij heeft mij en mijn merrie dit jaar ook al heel blij gemaakt met n super knappe dochter, heel benieuwd hoe zij uit gaat groeien!!! D'r karakter krijgt in elk geval een 10 plus! *\o/*