[HE] Winactie Proefgerichte Clinic – stuur je vraag in!

Moderators: xingridx, Firelight, Essie73, NadjaNadja, Muiz

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Nieuwsredactie

Berichten: 9833
Geregistreerd: 20-04-16

[HE] Winactie Proefgerichte Clinic – stuur je vraag in!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-09-16 07:58 Tip de Nieuwsredactie

Op zondag 11 september komt Grand Prix-jurylid en trainer/coach Marlon van Wissen naar Horse Event om namens Bokt.nl een proefgerichte clinic te geven. Voorafgaand aan deze clinic wordt er een presentatie gegeven in de Bokt Lounge, waarbij Marlon haar werkwijze uitlegt, vragen beantwoordt en samen met de bezoekers 1 van de ingezonden filmpjes van feedback voorziet.

Waar moet je zijn?
Op zaterdag 11 september begint de voorpresentatie van de clinic om 12:45 uur in de Bokt Lounge en duurt tot 13:15 uur. De Proefgerichte Clinic vindt plaats op het outdoorterrein (klik voor plattegrond) en start om 14:00 uur.
Om 14:00 uur bijt Chantal Thuinte met haar paard Zanidin de spits af en rijdt een L2 proef. Daarna is het om 14:10 uur de beurt aan Anouk Daris en haar paard Postelhoefs Garonusovor haar M2 proef en afsluitend rijdt Anne de Koning met Etiamo om 14:20 uur voor jullie een Z2 proef. Dit alles onder deskundige begeleiding en commentaar van GP-jurylid Marlon van Wissen

Extra prijzen
Marlon was zeer enthousiast van het aantal combinaties die zich voor de proefgerichte clinic aangemeld hebben. Er kunnen maar 3 combinaties meedoen aan de proefgerichte clinic op Horse Event. Daarom heeft zij besloten om uit de overgebleven inschrijvingen nog 2 combinaties te kiezen die een gratis oefendressuur-ticket winnen om deel te mogen nemen aan 1 van haar andere proefgerichte clinics! Deze worden op diverse locaties in het land georganiseerd. Voor meer informatie kijk je op http://www.proefgerichteclinics.nl
De 2 gelukkige winnaars worden op 11 september tijdens Horse Event bekend gemaakt! Wederom in spanning afwachten dus!

Winactie! Stel je vraag!
Om de clinic perfect af te stemmen op het publiek is het mogelijk om vooraf je vraag in te sturen die je graag aan Marlon wilt stellen. Wil je bijvoorbeeld een tip om nog beter op de letter te rijden? Wat is nu dé truc om een volte 15 meter goed te rijden? Hoe kijkt Marlon aan tegen de nieuwe proeven? Wat is het grootste struikelblok in de overgang van de klasse M1 naar M2?

De leukste vraag wordt beloond met een gratis oefendresuur-ticket voor een van de proefgerichte clinics van Marlon van Wissen.

Meedoen? Stuur je vraag dan vóór 8 september door naar HE2016@bokt.nl en wij zorgen dat Marlon jouw vraag meeneemt in haar voorbereiding. De winnaar wordt op 11 september tijdens het Horse Event bekend gemaakt en krijgt daarna een persoonlijk bericht via Bokt.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


frisian_love
Berichten: 1167
Geregistreerd: 07-07-12
Woonplaats: Ophemert

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-09-16 12:46

ik kon zelf helaas 11 september niet aanwezig zijn tijdens de proefgerichte clinic, samen met mijn dochter Kimberley Schipper.
maar we zijn wel heel benieuwd naar de winnaars van het oefendressuur-ticket :o

Hoezo is paardrijden duur?
Een goede psychiater kost ook geld.

goldenarrow

Berichten: 8273
Geregistreerd: 26-01-09
Woonplaats: Brabant

Re: [HE] Winactie Proefgerichte Clinic – stuur je vraag in!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-09-16 19:29

Hopelijk heeft iedereen nog even na kunnen genieten van Horse Event. Het heeft me wat langer geduurd dan gedacht, maar bij dezen dan nog de winnaars! Van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie clinic!

- MerelV
- EllyC
- Kim93berly

frisian_love
Berichten: 1167
Geregistreerd: 07-07-12
Woonplaats: Ophemert

Re: [HE] Winactie Proefgerichte Clinic – stuur je vraag in!

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-09-16 19:51

Helaas,mijn dochter zit er niet bij (Wel haar naamgenootje)
Maken jullie de vragen nog bekend?
En liefst natuurlijk ook de gegeven tips

Hoezo is paardrijden duur?
Een goede psychiater kost ook geld.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: sasja0705, Ubermetrics en 12 bezoekers