Geavanceerde beveiliging stallencomplex NK dressuur Ermelo

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Flew

Berichten: 19344
Geregistreerd: 11-01-05
Woonplaats: Op Zanzibar.

Geavanceerde beveiliging stallencomplex NK dressuur Ermelo

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-15 11:38 Tip de Nieuwsredactie

http://www.knhs.nl


Afgelopen weken zijn diverse incidenten voorgevallen in stallencomplexen op internationale evenementen. Deze incidenten varieerden van diefstal tot niet-geaccrediteerd publiek in het stallencomplex.

De organisatie van het NK is zich er terdege van bewust dat tijdens het evenement vele dure paarden in het stallencomplex aanwezig zijn. In samenwerking met Tibbaa zal de toegang tot het stallencomplex tijdens het NK Dressuur van 17 t/m 19 juli op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo daarom worden gecontroleerd middels het RFID-systeem (Radio Frequency ID system).

Dit systeem geeft inzicht in welke personen op welk moment in het stallencomplex aanwezig zijn. Het polsbandje dat hiervoor gebruikt wordt, is voorzien van een chip en deze is in het computersysteem gekoppeld aan een persoon. Uitwisseling van dit polsbandje is dus niet mogelijk omdat de foto van de persoon bij de controlescan dan niet correspondeert met diegene die naar binnen wil. Daarnaast wordt iedereen op het stallencomplex niet alleen in-, maar ook uitgecheckt.

Voor deelnemers te paard zal het hoofdstelnummer worden ingevoerd om ervoor te zorgen dat de scan-procedure voor hen soepel verloopt. Dit systeem creƫert een goed beeld van wie er op welke tijden aanwezig zijn in de stallen. Met bovenstaande innovatie zal getracht worden de veiligheid op het stallencomplex verder te vergroten.


s0173957

Berichten: 4064
Geregistreerd: 19-06-08

Re: Geavanceerde beveiliging stallencomplex NK dressuur Ermelo

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-07-15 13:01

Op zich... IP-camera in elke box of minstens elke gang met openbaar netwerk...
Beste beveiliging ooit denk ik dan?

Everybody is a genius.
But if you judge a fish on it's ability to climb a tree, it will live it's whole life believing it is stupid....

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Avalon87, Bernoe, Cardy, Dieselpaard, Licor, lonniejj, MarinkeB, maya12333, Pluisje1998, purny, Shinedown, Stybba, WendyLotte en 32 bezoekers