Bokt.nl • Ierland mag het EK pony's 2014 organiseren
Pagina 1 van de 1

Ierland mag het EK pony's 2014 organiseren

Link naar dit berichtGeplaatst: 26-11-13 21:40
door Gem
http://www.horseandhound.co.uk / http://www.bokt.nl


Afbeelding
Het afgelopen Europees Kampioenschap pony's was in Arezzo.
Foto: FEI.org

Ierland zal in 2014 de Europese Kampioenschappen voor pony's (dressuur, springen en eventing) mogen organiseren, welke gehouden zullen gaan worden op de Green Glens Arena, Millstreet. De locatie is reeds 9 keer eerder gastheer geweest van WK - kwalificatiewedstrijden voor de springsport.

In het verleden werd er eerder een pony-EK gehouden, en diverse andere junioren kampioenschappen in de jaren '80 en '90. Op het terrein zijn 1200 stallen, 8 all-weather rijbanen, 8 losrij-banen en 3 overdekte hallen, bij elkaar op ongeveer 150 hectare.

Millstreet-directeur Thomas Duggan is verheugd dat ze de kampioenschappen mogen organiseren en meldt dat er een stuk land bij gekocht is voor het cross-country terrein, dat over glooiende velden leidt.

Op het moment dat zowel Millstreet als het Poolse Dzonkow en Wiener Neustadt in Oostenrijk nog in de race waren om het EK te mogen organiseren, had Millstreet nog geen cross-country parcours. Ongeacht de uitkomst waren ze toch alvast met de bouw ervan begonnen.
Duggan: "Mike Etherington - Smith is onze ontwerper en men is reeds begonnen met de bouw, zodat het parcours op tijd gereed zal zijn."

Link naar dit berichtGeplaatst: 30-11-13 18:45
door ThinkAgain
*\o/* *\o/*