Dutch Western Riding Festival gaat TOCH door

Moderators: Polly, Shanna, khirshanta, Amaryllis, Hanmar, Dani

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 
Dinopino

Berichten: 9395
Geregistreerd: 25-01-02

Dutch Western Riding Festival gaat TOCH door

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-08-13 18:23 Tip de Nieuwsredactie

* www.swrn.info / http://www.bokt.nlNa het besluit van afgelopen woensdag om het Dutch Western Riding Festival bij de Uithof in Den Haag te annuleren hadden het bestuur niet verwacht dat we in zo’n korte tijd alweer een geschikte locatie zouden hebben gevonden die ook nog eens aan ons eisenpakket voldoet.

Zo moet de showarena groot genoeg zijn en moet de bodem van uitstekende kwaliteit zijn. Ook moet er voldoende ruimte zijn voor het inrijden, er moet een mogelijkheid zijn tot kamperen, de paarden moeten ergens op een veilige manier onder gebracht worden. Ook moet de gemeente akkoord zijn zodat er een vergunning is en daardoor goed verzekerd zijn. Maar niet te vergeten het parkeren, de bezoekers, de standhouders, dit moet allemaal goed te regelen zijn.

Na het bezoeken van diverse locaties sprong er één uit. Deze locatie wordt al veelvuldig gebruikt als wedstrijdlocatie en is daardoor uitermate geschikt. Het bestuur is dan ook erg blij dat ze op deze korte termijn een overeenkomst hebben kunnen sluiten met Hippisch Evenementencentrum Wanroij. Het adres van deze locatie is: Zoetendaal 6 te Wanroij.

Het Dutch Western Riding Festival gaat dus door. Het festival start op dinsdag 27 augustus zoals gepland en eindigt op zondag 1 september.

Je kunt in dit topic reageren: [WN-EV] Dutch Western Festival 2013


Aanverwante artikel:
Sammie @ [VN] Dutch Western Riding Festival 2013 gaat niet door


Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Lanoca, suuszzzz en 17 bezoekers