CHIO: Sfeerverslag dag 4

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, ynskek, Mondy, Shanna, Princesj, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
San

Berichten: 13260
Geregistreerd: 09-02-05
Woonplaats: Ouddorp

CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-10 00:10 Tip de Nieuwsredactie

Nieuwsredactie


Update 22.20
Het regent, het regent... en we hebben er weinig anders over te zeggen. Hier in Rotterdam komt de hemel naar beneden... het regent en met bakken tegelijk. Respect voor al die ruiters die in dit vreselijke weer hun Kurs hebben gereden. We gaan nu nog even naar de huldiging kijken en zometeen het strodorp in... Tot later!!

Update 21.10
Koud! Dat is het codewoord... Brrrrr... Ondanks de vele maatregelen na gisteren (fleecetruien, wollen sokken) blijft het kleumen. Terwijl ik dit tik komt onze steun en toeverlaat Bart de tribune weer op met een dekentje! Ge Wel Dig. En voor we hem goed en wel konden bedanken rent hij weer weg op jacht naar 2 koppen groene thee. Onze held!

Inmiddels hebben wij ook inside information over de artiest in het strodorp. En hij past in principe wel op ons lijstje...( in zijn jongere jaren).


Update 19.20 uur

Nog een paar kleine zaken. Ten eerste een nieuw verhaal in het genre "dat meen je niet!". Ik ( Bonechi_) ging na het opwarmen in het perscentrum voor een korte sanitaire stop naar de toiletten en trof daar een dame aan die druk bezig was haar waterstofperoxide blonde haar te bewerken met een peperdure haarspray. Vervolgens kwam er een beveiliger binnen die zich oprecht afvroeg wat hij rook en vroeg of er iemand met een spuitbus in de weer was. Een zeer verontwaardigd : "Ik probeer me nog een beete te fatsoeneren hoor" volgde. De andere dame in de rij en ik konden ons lachen haast niet inhouden en keken nog met open mond toe toen de dame in kwestie zich richting de uitgang begaf.... Tja... je weet natuurlijk nooit wat voor hippe buschauffeur je treft...

Nu loopt de tribune voor de kur langzaam vol. De perstribune wordt goed bewaakt en wij hebben ons tafeltje gescoord. We houden jullie op de hoogte. Duimen jullie met ons mee voor droog weer, ziet er hier dreigend uit!

Update 19.00
De Argos oil prijs is inmiddels afgelopen en na een, naar onze mening, weinig spannende wedstrijd hopen we wel een heel spannende avond tegemoet te gaan tijdens de Kur op Muziek Grand Prix. Het meest spannende van de Argos oil prijs was misschien nog wel de oorlog tussen de parcoursbouwers en hindernis 9. De lepel wilde maar niet goed blijven zitten, waardoor keer na keer de hindernis weer keurig in elkaar stortte nadat de balk weer terug werd geplaatst. Leuk om te zien was dat na de foutloze combinaties een muziekje werd gedraaid, wat kennelijk ook nog fanatiek op de ruiters wordt aangepast. Na een foutloze rit van Nathalie van der Mei klonk dan ook een liedje waarin haar naam centraal stond uit de speakers... erg leuk dat daar aandacht aan besteed werd.

Ondertussen wordt het weer aardig kouder buiten en hebben wij om ons stukje te tikken even onze toevlucht genomen tot het pers-centrum waar ze goddank... verwarming(!!) hebben.. even op tempratuur komen en dan snel weer naar buiten. Steeds meer mensen stromen binnen voor de Kur-avond, die ouderwets bomvol zal zitten en geheel uitverkocht is. We moeten ons dan ook echt al wel snel richting tribune gaan begeven... want de kans bestaat dat we anders zelf ook geen plekje meer hebben. Dit keer geen viptribune meer voor ons... hoewel dat niet eens zo erg is. Misschien is het wel lekker om wat dichter naast elkaar te zitten als het zou k-k-k-koud is :7... ;)

Update 16.20
Een update vanaf de VIP tribune! Jaja... we zijn gepromoveerd. Het gaat er duidelijk niet om wat je kunt, maar om wie je kent en via de connecties van Sansje zitten we nu aan de andere kant van de ring. Er is net plek op tafel voor baby vaio, want de rest staat vol met bitterballen, pasteitjes, loempiaatjes, kipsate, brood, filet americain, geitenkaas, olijven, worstjes en franse kaas. (En waar ik weet dat overdrijven een van onze kwaliteiten is, ben ik in dit geval bloed serieus. ) Een groot bijkomend voordeel is ook nog eens dat we voor het eerst deze week het scorebord gewoon echt en heel goed kunnen lezen!!!

Met het eerste wijntje op tafel kijken we naar een kudde loslopende ruiters die, af en toe gehinderd door de tractor met sproeier, het parcours van de Argos Oil Championat of Rotterdam (ook dit niet verzonnen, maar overgenomen van de startlijst). Meer concreet: 1.50 m, 30.000 eur aan prijzengeld, 53 starts, ongeveer 15 Nederlanders. De uitslag rapporteren we achteraf.

Nog even terug op onze exminister president... Inmiddels is deze ook weer gespot op de viptribune... met een donkere stropdas! Blijkbaar ebt het oranjegevoel snel weg.

Inmiddels hebben we ook Lielle gespot. Aangezien de Argois Oil prijs nu al uitloopt (geplande start om 16.00 uur en er lopen nog steeds ruiters zonder paarden door de ring) kan zij misschien het interview met Monty van ons overnemen.

Update 14.30

Ladies en Gentlemen. We zijn weer in Kralingen. Wat kunnen we updaten over de sfeer? Nou in ieder geval dat de prestaties van het Nederlands Elftal ons nog niet vrolijk stemmen. Toch lijkt dit ons meer te frustreren dan menig figuur in het strodorp... Ik denk dat we met vrij grote zekerheid kunnen zeggen dat het merendeel daar weinig verstand van paarden heeft, maar voetbal ook niet echt 'hun ding' is. (Gokje... hockey? roeien? Tannis? Maar vooral waarschijnlijk een lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging voor Sigarenrokers en Champagnedrinkers.)

De wijntjes vloeren rijkelijk, Herman den Blijker bouwt kreeftentorentjes voor BNers en Jan Peter Balkenende staat met zijn oranjevoetbalstropdas en 2 beveiligers tussen het volk. Wij waren erg benieuwd naar zijn 'joechei' als NL scoorde, maar vooralsnog ziet het er niet naar uit dat we die ervaring mee gaan krijgen.

Wij snellen nog even naar de tweede helft terwijl we nadenken over de vragen voor Monty Roberts! Erg leuk van de dames van het perscentrum dat ze aan ons dachten. Jullie input is welkom.
Zie ook: [ON] CHIO: Jullie input voor interview met Monty Roberts?-----
Inmiddels is het dag vier... Maar we zijn jullie nog wat input verschuldigd van wat nu 'gisteravond' is. De updates lieten op zich wachten doordat onze baby vaio duidelijk aan een momentje rust toe was (batterij leeg) en Sansje de oplader in de auto had liggen. Trouwens... ik denk niet dat we ergens hadden kunnen opladen omdat je bij elke stroombron risico leek te lopen dat het halve evenement eruit lag.

De nieuwsupdates van de laatste rubrieken staan inmiddels online, maar een deel van het sfeerverslag speelt zich natuurlijk af buiten de nieuwswaardige feiten om. Om toch Pam nog even aan te halen (vandaag gespot in een eerder gezien Olivier B. Bommel pak. (En dat was niet onze benaming)), die had een erg spannende avond. Zo spannend dat ze geregeld vergat de scores door te geven. Opzich niet zo erg zou je zeggen, daar heb je een scoreboard voor... maaaarrrrr...... dat moet je dan wel kunnen lezen. Dus met een smsdienst als backup (fijn dat fotografen bovenop het scoreboard staan) belandden de scores uiteindelijk op ons papier. Niet alleen Pam en de stroomvoorziening lieten steken vallen, ook degene die de startlijst voor de CHIO prijs maakte heeft zitten dutten. Of zien jullie een mogelijkheid waarmee 1 jurylid tegelijk op M en op E kan jureren? (Pam kon dit zich prima indenken, want die las dezelfde naam twee keer voor aan het begin van de rubriek).
De uitslag van de CHIO prijs liet even op zich wachten. Edward en zijn Hans Peter lagen dusdanig dicht bij elkaar dat er flink geteld moest worden. 0,001 verschil was de conclusie.... Wij vroegen ons af tot wat voor discussies dat 's avonds laat leidt, maar moeten meteen bekennen dat ze er in het strodorp redelijk relaxed bij stonden.

Speaking of.... het stodorp... Door alle ellende met de stroomvoorziening liep het program behoorlijk uit (lees: een uur extra kleumen op de tribune). Daarna toch nog even een wijntje gedaan tussen de yuppen... en eerlijk is eerlijk.... dat was best aangenaam. Het mystery guest optreden werd verzorgd door Lisa Lois.... En man wat kan die meid zingen! Sneu voor de Robbie Williams wannabe die daarna volgde. Het zingt wel lekker mee, maar echt top is anders en zuiver trouwens ook. Echter... het uitzicht maakte een hoop goed :+ Waar Sansje nog iets mopperde over de té gefohnde coupes, had bonechi_ daar wat minder moeite mee :Y) Voor de gelegenheid hebben we de spelregels voor de award aangepast, waardoor de lijst met genomineerden opeens aanzienlijk langer geworden is.. :Y) zowel op als om het terrein loopt voor ieder wat wils rond.. Op het terrein veel krullen, mooie gestylede coupes en gladde gezichten waarbij Bonechi op een gegeven moment niet meer wist waar ze moest kijken.. Of anders net buiten het terrein waar Sansje het type lange man, met iets ongeschoren look en felblauwe ogen wist te vinden O:) ...

Nu lieve bokkers... is het kleine meisjes bedtijd. Morgen weer een dag die voor ons begint met het voetbal en via de kur vast weer eindigt in het strodorp...
Welterusten..

Zie ook:
[VN] CHIO: Sfeerverslag dag 1 *Laatste update 23.10 uur*
[VN] CHIO Sfeerverslag dag 2 *Update 23.40 uur*
[VN] CHIO: Sfeerverslag dag 3 *update 19.20*
Laatst bijgewerkt door Bonechi_ op 19-06-10 21:17, in het totaal 9 keer bewerkt


Kajanus

Berichten: 4872
Geregistreerd: 20-02-04
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 09:30

Wat leuk geschreven en het strodorp klinkt erg interessant :D

Wees jezelf is ongeveer de slechtste raad die men sommige mensen kan geven

Nils_010

Berichten: 1144
Geregistreerd: 22-12-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 09:33

vanavond komt er volgens de geruchten ook een leuke artiest... miss wel 1 voor je lijstje :D

“Consulting the rules of composition before taking a photograph, is like consulting the laws of gravity before going for a walk.” – Edward Weston
http://www.nilsboeser.nl
Instagram

Bonechi_

Berichten: 2187
Geregistreerd: 05-02-05

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 10:01

Wie wie wie wie wie....

Kajanus

Berichten: 4872
Geregistreerd: 20-02-04
Woonplaats: Friesland

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 10:05

Jaaaaapp!!!!!

Wees jezelf is ongeveer de slechtste raad die men sommige mensen kan geven

Lins_Vetra

Berichten: 3107
Geregistreerd: 27-06-05
Woonplaats: Leiderdorp

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 10:18

:') Die strodorp verhalen zijn leuuuuuk :D

Veel plezier nog!

Vetra................ In loving memory
Urban............... In loving memory

Bonechi_

Berichten: 2187
Geregistreerd: 05-02-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 10:20

Kajanus schreef:
Jaaaaapp!!!!!


na gisteren lisa lois? dan blijven ze wel erg in dat straatje hangen..

Michelle_

Berichten: 3029
Geregistreerd: 22-01-06
Woonplaats: Rotterdam/Rhoon

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 10:38

als iemand nog 2 kaarten over heb voor vanavond krijg PB!

07-07-2017

ROMANxBEAUTY

Berichten: 654
Geregistreerd: 09-05-05
Woonplaats: Rhoon en in weekend vaak Herwijnen

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 11:43

Hee San, leuk geschreven!
Je meot natuurlijk niet je oplader laten liggen he whaha!

:+: Jelkhe :+: Jelkhe na 2 jaar weer @bokt
Jelkhe H. B+6=) :+:

xsimone
Berichten: 1697
Geregistreerd: 07-10-06
Woonplaats: Groningen

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 11:56

Ik vind het wel jammer dat er geen foto's van de genomineerde mannen voorbij komen hoor! ;)

Annie_31
Berichten: 20
Geregistreerd: 28-05-09
Woonplaats: Rotterdam

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 12:59

Komen jullie vandaag even gezellig langs op het perscentrum?

Nils_010

Berichten: 1144
Geregistreerd: 22-12-07

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 13:06

wie wie wie... uhmmm gerucht is dat... er iemand komt die ook bij de vrienden van amster live was

“Consulting the rules of composition before taking a photograph, is like consulting the laws of gravity before going for a walk.” – Edward Weston
http://www.nilsboeser.nl
Instagram

Bonechi_

Berichten: 2187
Geregistreerd: 05-02-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 13:20

Annie_31 schreef:
Komen jullie vandaag even gezellig langs op het perscentrum?


Jullie hadden ons al gevonden, maar we komen straks nog even langs!

Charles

Berichten: 7477
Geregistreerd: 19-05-06
Woonplaats: Onder de sterren

Re: CHIO: Sfeerverslag dag 4

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-10 18:43

Even voor de duidelijkheid, JP Balkenende is een toffe man die onwijs enthousiast Oranje aanmoedigd :D Leuk verslag weer dames!

[BEU] [FOTO] m'n 3e reis naar Californië: alleen maar hoogtepunten
Blijf op de hoogte van mijn unieke fotografieproject 'een dag uit het leven van' via:
een dag uit het leven van


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Nettie007, xxCYNNxx en 6 bezoekers