Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Shanna, Dani, EvelijnS

 
 
Sammie

Berichten: 71592
Geregistreerd: 04-06-03

Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-12-08 17:44 Tip de Nieuwsredactie

Nieuwsredactie


Afbeelding
Bokt.nl in vogelvlucht
Foto: http://www.sjoert.com Grafische Vormgeving: Mireille
Op 9 januari 2001 is de website Bokt.nl opgericht. Tot op dat moment was er in Nederland nog weinig te bieden op virtueel paardengebied. Heike zag dat graag anders, Bart deed 'iets' met computers en software. Et voila. Begin 2001 was Bokt.nl geboren (en dat zag er ongeveer zo uit). Je kunt je afvragen of Bart en Heike er destijds aan begonnen waren als ze toen wisten wat ze nu wisten... De eerste dag meldden 18 enthousiaste Bokkers zich aan. Een dag later waren dit er 27 en op 19 augustus meldde het 10.000e lid zich aan. Bijna acht jaar later is het 100.000ste lid een feit. Vandaag om 17:29 mochten wij Xena73 verwelkomen als 100.000e Bokker. Go jij! Go jij! Tussen gebruiker 1 en gebruiker 100.000 is er de afgelopen jaren veel veranderd!

In den beginne

Van drie beheerders (Bart, Heike en Ime), ongeveer 21 moderators en ongeveer 25 fora in de eerste twee jaar bestaat het Bokt.nl Team nu in totaal uit 77 mensen, gespreid over ruim 100 fora, variërend van moderators, een nieuwsteam tot aan een heuse bezwaarcommisie. En laten we de Wiki niet vergeten. De Wiki is inmiddels al weer zeker twee jaar actief en zij is een plek geworden waar iedereen een artikel over zijn of haar favoriete paardenonderwerp kan schrijven en waar je natuurlijk ook meer informatie over vrijwel elk paardenonderwerp kunt vinden. Het nieuwsgedeelte is ook steeds meer op haar eigen benen gaan staan. Er worden gemiddeld 369 berichten op paardengebied van de wereld, en vooral dat van Nederland en België, op de Voorpagina en op Overig Nieuws geplaatst. De drukste dag beleefde de Nieuwsredactie tijdens de Olympische Spelen, waarbij de Bokkers up to date werden gehouden met de resultaten van de Hippische Sport.
Heike heeft inmiddels haar stokje overgedragen aan Eline, maar Heike heeft met het bepalen van het Bokt.nl logo een onuitwisbare indruk achter gelaten. Het paard dat daar al ruim acht jaar met z'n achterbenen in de lucht bokt is namelijk haar Julius. Een bijzonder paard met een bijzonder verhaal dat je hier kunt lezen.

Ondanks alle veranderingen is er één mod wel erg standvastig in haar taak als moderator. Mickey is al sinds 11 juni 2002 moderator. Ruim 6,5 jaar dus en sinds die tijd getrouwd, twee kinderen en een grote vriendenkring rijker. We hebben het aan Mickey's paard, Laiser, te danken dat Mickey op Bokt is gekomen. Mickey was op zoek naar informatie, is op Bokt terecht gekomen en nooit meer weggegaan. Laiser is trouwens een bijzonder paard, zo groet hij zelf ook graag naar de jury en hij lust heel graag appels. Mickey is begonnen op BoktMeetings, gevolgd door LN, ITP & HAW en FZ. Nu modt zij al een tijdje op EV en is ze al een tijd Hoofdmod. Samen met Apple is zij een Hoofdmod van het eerste uur. Laten we hopen dat ze dat nog een tijdje blijft. Lachen

Diegenen die denken dat een topic tegenwoordig na drie weken al stokoud is, komen bedrogen uit: in de HuisKamer loopt namelijk een topic dat gestart is op 01-10-2003(!). Ze zijn daar bijna aan de maximaal toegestaande aantal pagina's (473 pagina's van de 500). Dat valt in het niet bij de BoktMutsen. Het eerste deel is geopend in april 2004 en ze zijn net begonnen aan deel 76. Als we buiten HK kijken, is een topic op WN-TK het langslopende topic. Het Australische Stockzadel blijkt een zodanig interessant zadel te zijn, dat daar al 400 weken over gediscusseerd wordt.

Afbeelding
Een foto van Dorine's bundel met drie zelfgeschreven gedichten
Foto: Maya Grafische Vormgeving: Eline
Maar er is meer..
Bokt kreeg te maken met haar eerste echte penny genaamd Pokemon, wiens identiteit tot op de dag van vandaag een groot mysterie is. Dankzij haar (of hem??) weten we allemaal dat we een paard groot kunnen brengen met groentesoep en hoestdrank.

Lijnrecht staat daar tegenover dat we ook te maken kregen met de eerste Bokker die ons ontviel. Dorine had kanker voor ze op Bokt kwam, maar was 'schoon' verklaard. Helaas kwam het in het najaar van 2002 terug. Dorine schreef haar gedachten en gevoelens graag op in gedichtvorm, ook voor anderen stond zij klaar om in de vorm van een gedicht iemand te steunen. Begin 2003 had Dorine een grote groep Bokkers uitgenodigd voor een avond Chili Con Carne eten. Op die avond werd voor sommige Bokkers duidelijk hoe slecht de altijd vrolijke Dorine er lichamelijk aan toe was. In mei 2003 werd bekend dat de uitzaaiingen zodanig waren dat Dorine werd opgegeven. Met behulp van Bart is toen een 'geheim' forum opgericht waar Dorine niet kon kijken. Daar werd gebrainstormd over wat er voor Dorine gedaan kon worden. Een aantal mensen opperden om haar gedichten te bundelen en deze uit te geven, iets wat een droom was van Dorine. Bokker Laui! heeft de gedichten van Dorine gebundeld in boekvorm, waarvan er ongeveer 250 stuks aan Bokkers zijn verkocht en er is een exemplaar overhandigt aan Dorine.
Tevens werd er een Dorine-dag georganiseerd. De zeer verraste Dorine werd op 15 juni 2003 door een enorme lange stoet ruiters en koetsen opgehaald. Tijdens deze rit, waarbij Dorine met haar man voorop zat in de erekoets, zijn ze onder andere langs Cerise gereden. Dorine heeft Cerise gekregen tijdens haar 'schone' periode. Na een rit van een aantal kilometers is Dorine naar de manege gebracht waar ze bij kon komen. Het was een mooie, zonnige dag die gekenmerkt werd door gezelligheid, plezier en positieve energie.
Dorine verloor haar gevecht op 5 juli 2003, Bokt kleurde zwart. Op 9 juli is Dorine begraven. Ruim 250 mensen waren aanwezig. Vrienden, familie, Bokkers, maar ook veel mensen die Dorine kende van het vrijwilligerswerk dat ze altijd heeft gedaan, waren gekomen om haar de laatste eer te bewijzen.


Afgelopen zomer stond Bokt voor het eerst op Horse Event. In de aanloop er naar toe waren er verschillende acties om gratis kaartjes te winnen. Zo kon je vragen stellen aan Imke Schellekens-Bartels. Diegene wiens vraag werd uitgekozen kreeg gratis twee kaartjes. Op Horse Event kon je in de Bokt Lounge inloggen op Bokt, vragen stellen aan bekende paardenmensen en natuurlijk lekker loungen. Horse Event was een groot succes, al vonden sommige Bokkers al dat groen in het Boktblauw best wel een beetje eng.

Veel georganiseerd

Op Bokt is er in de loop der jaren veel georganiseerd en er is ook veel gebeurd.
Zo was daar FarbenFroh, de één aprilgrap van 2004. Vrijwel iedereen stonk in het idee dat er nieuwe dekjes op de markt kwamen die door middel van het wassen op een bepaalde temperatuur een bepaalde kleur kregen. Veel mensen hadden geestelijk nazorg nodig..
In 2005 groeide Bokt zodanig uit zijn voegen dat er gebruikersuren werden ingesteld voor provincies. Kort daarna werd Bart uit zijn functie ontheven. Bokkers lieten massaal hun mening achter op FZ. Uiteindelijk bleek het een grap te zijn.
In 2006 kon je op één april een bokker bannen. In 2007 kon je een moderator of een bemiddelaar adopteren. In 2008 was er een prijsvraag waarbij bokkers een les van een bekende ruiter konden winnen. Het enige dat zij hoefden te raden was de naam en de lengte van het oor van het afgebeeldde paard. Veel mensen waren echter erg sceptisch en waren er 100% zeker van dat het een één april grap was. Voor hén jammer genoeg, maar voor de 30 mensen(!) die een serieuze poging waagden was deze prijsvraag gelukkig echt!
Miss_Mo was de eerste die het juiste antwoord gaf. Vanwege tijdgebrek heeft zij heel genereus haar prijs afgestaan aan de nummer twee met het goede antwoord: Michelle77. Op 27 december krijgt zij haar les van de familie van Silfhout.
Voor 2009 hebben de teammies al beloofd om geen 1 aprilgrappen te verzinnen. Ja

Voor de tsunami ramp in 2004 is er een grote Boktveiling opgezet waarbij de opbrengst naar de tsunamieslachtoffers ging. Een opvallende veiling was die waarin Grand Prix amazone Tyrza een les weggaf op haar Grand Prix paard Tolstoi. In het begin boden individuele Bokkers tegen elkaar op, maar toen de bedragen dusdanig groot werden schaarden de Bokkers zich achter Lielle. Deze groep bood namens Lielle tegen Rockey, die een grote groep sponsors had weten in te schakelen. Alles in een sportieve hoedanigheid natuurlijk. Uiteindelijk won Lielle met een bod van €3.100,- en kreeg zij een les van Tyrza op Tolstoi. In totaal is er maar liefst € 21.865,85 opgehaald.

Eind 2006 zat Nederland aan de buis gekluisterd. En velen in de wereld keken mee. In Marrum, Friesland stonden ruim 100 paarden bij een gepakt op een kwelder. Ingesloten door het water. Twintig paarden vonden de dood, maar meer dan 100 paarden werden gered. Zes dames assisteerden bij de live gefilmde reddingsactie. Vier van hen gingen het water in, richting de ingesloten paarden. De overige twee bleven op het land om de paarden naar een veilige locatie te begeleiden. Drie van deze dames zijn de Bokkers Peerke, Liannes en Diesel54. Alle zes werden eind 2006 door SBS6 genomineerd tot Held van Nederland. Bokker Diesel54 bedacht het reddingsplan en werd hiervoor uitgeroepen tot Dierenheld 2007. Later heeft zij ook een boek geschreven over de reddingsactie.

Wist je dit al over Bokt?

 • Naast de 'blauwe' versie van Bokt.nl was er in het begin ook nog een Office versie. Dit leek erg op Excel en was ideaal om stiekem, maar vooral ongemerkt op je werk te bokken.
 • Elke zesde van de maand is het eigenlijk BATSdag en zes februari is de nationale BATSdag.
 • In 2007 liepen de hormonen over, omdat er een jongen gespot was op Bokt.
 • Het laatste getal in de url die naar je profiel leidt, toont aan welk Boktnr. lid jij bent.
 • We zitten aan de hand van die teller al over de 100.000 profielen, maar in 2004 zijn er een aantal inactieve accounts verwijderd, waardoor de hoeveelheid leden wel werd teruggedraaid, maar de teller naar je profiel niet. Het gaat dus écht om het 100.000ste lid dat we mogen verwelkomen.
 • Het aantal topic's op Bokt.nl benaderd de 1 miljoen. Het aantal posts is op Bokt echter al de 40 miljoen is gepasseerd.
 • Bokt.nl staat momenteel op de 19de plaats in de lijst van grootste (wereld)forums. Dit kun je makkelijk zelf zien door op de hoofdpagina naar onderen te scrollen en het blauwe rondje aan te klikken naast de groene smilie.
 • De groene smilie is ook interessant om aan te klikken.
 • Een aantal jaar geleden stonden we op 3de plaats van de lijst van grootste forum's binnen Nederland. Een zeker motorforum kon het niet echt hebben dat zij op de zevende plaats stonden en de één pk'ers op een derde plaats. Dit lieten zij weten door hier en daar wat flauwe topic's te openen en reacties te plaatsen. Sommige Bokkers deden daar op het motorforum niet voor onder. We staan momenteel nog steeds op de derde plaats. Het motorforum staat inmiddels op de achtste plaats.
 • Als je wil weten hoe bebokt jij bent, kun je hier een test vinden.
 • Door de jaren heen zijn regelmatig verzameltopic's ontstaan met daarin de vraag naar leuke en memorabele topic's van vroegâh. We hebben deze maar eens verzameld: één, twee, drie.
 • Bokkers ook altijd wel te porren zijn voor verzameltopics waar we kunnen lachen om rijkunsten van anderen. Dit bleek later één van de best bekeken topics ooit. Heike heeft van de getalenteerdste springbokkers een filmpje gemaakt. Dat filmpje kun je hierboven bekijken.
 • Schrijf- en taalbloopers worden trouwens ook verzameld op Bokt.
 • Het verzamelen van Boktwerk maar niet ophoudt: In 2007 is er een heus 132 pagina's tellend boekwerk uitgegeven met daarin allerlei gedichten en verhalen van verschillende bokkers.

Wist je dit al over de teamleden?

 • Vijf van hen zijn mannelijk, nl. BartVB, Sjoert, Karl66, Ime en Snowdon. Zij hopen nu eigenlijk net zoveel aandacht te krijgen als Wesley.
 • Ze zijn trouwens allemaal bezet.
 • Maya de meeste berichten heeft. De teller op moment van plaatsen stil stond op 68.517 en daar komen elke dag gemiddeld 26.42 berichten bij Bloos!
 • De teammies recentelijk massaal in zingen uitbarstten.
 • Dit, natuurlijk, razend snel werd ontdekt op FZ.
 • Een enkele teammie doet aan een kleurendans. Zo is Sjoert voorheen moderator en bemiddelaar (de huidige bezwaarcommisie) geweest. Hij maakt nu deel uit van het Nieuwsteam. Zijn korte beheerderschap tellen we voor het gemak even niet mee.
 • Angela is op donderdag 4 december in het ziekenhuis om 8.41u bevallen van een meisje, genaamd Laelia. (Dit spreek je uit als lelie-a) Laelia is 50cm lang en 3262 gram. Vrijdagochtend mocht ze mee naar huis en met moeder en dochter gaat alles goed. Beiden zijn nu aan het genieten van de kraamtijd. Klik hier voor een foto van de mooie Laelia.
 • Als je meer wilt lezen over de teamleden en over Bokt kun je aan het eind van elke maand de BBB (BoktBeheerBulletin) lezen. Die van november staat hier online en daarin kun je naast alle nieuwe updates ook lezen over de sinterklaasmeeting van enkele teammies, waarin een 1.20m lange banketstaaf, een onthoofde kip en een geopereerde beer de revue passeerden. Helaas werd er geen TomTom weggeven.

We kunnen dit heugelijke feit natuurlijk niet zonder statjes voorbij laten gaan.

[FZ] 100.000 statjes

Sommige Bokkers leek het wel een leuk idee om een feestje te houden naar aanleiding van het 100.000ste lid. Dus hierbij de vraag wiens achtertuin het grootst is?

En wie weet waar we elkaar over 42 jaar treffen!

Iedereen heel erg bedankt.
Deze site is meer dan internet
want als ik aan Bokt denk
aan alles wat ik las
voel ik zoals het toen was
voel ik me sterker dan ooit
opgeven?
NOOIT!

Dorine


dlientjuh

Berichten: 12359
Geregistreerd: 01-07-06

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:50

joehoeee Haha!
zeer leuk stukje tekst! Ja de complimenten hoor !

Hafmutsen :+:

efaa

Berichten: 1817
Geregistreerd: 13-08-06
Woonplaats: Brabant

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:51

wauw !! dit is echt super !!! het is echt stoer dat bokt zo groot is!

EngeltjeS

Berichten: 16576
Geregistreerd: 06-06-03
Woonplaats: Ryptsjerk

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:52

wauw Haha! goed geschreven zeg!

op naar de andere 42 jaar, en langer!

loves_candy

Berichten: 414
Geregistreerd: 23-09-06
Woonplaats: Holten

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:52

Gooooooooo bokt! Haha!
We gaaaan lekker *LOL* en welkom Xena Ja

     Ik heb genoten..
     genoten van jou liefde
     je vriendschap
     en van jou..

just_kiki

Berichten: 6248
Geregistreerd: 09-03-07
Woonplaats: Eiland Tholen

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:52

Leuk geschreven ! Haha!

Yeguada Esplendor; Goedgekeurde valk PRE ter dekking

Mama van de knapste zoon♥️
10-04-2017

JorisDy

Berichten: 8156
Geregistreerd: 05-09-06
Woonplaats: Amersfoort

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:53

gefeliciteerd! En leuk/mooi stukje tekst.

Enjoy the little things in life.

Dante_

Berichten: 748
Geregistreerd: 16-08-07
Woonplaats: Nijkerk

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:55

Go jij! Go jij!

ROckstarr _/-\o_
Ghehe :')

Rianne_

Berichten: 5399
Geregistreerd: 18-09-07
Woonplaats: Friesland

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:56

Mooi geschreven allemaal zeg! Gefeliciteerd! Knipoog

Marena van Steenbergen, M1+8

EvaLuna

Berichten: 416
Geregistreerd: 05-12-06

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:57

Wat een prachtige samenvatting!

intral
Berichten: 2596
Geregistreerd: 06-05-07

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:57

Goooooooooooooooooooooo bokt Go jij! Go jij! Go jij! Go jij!

Wadi_

Berichten: 723
Geregistreerd: 16-06-06
Woonplaats: België

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:58

Go jij! Go jij!

Erg mooi geschreven trouwens Lachen

        ♥ Some schoentje will test you, some will teach you and some will bring out the best in you.

_Esther

Berichten: 2139
Geregistreerd: 15-09-07

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:58

Wat een leuke tekst! Go bokt Haha!

L_iek
Berichten: 8200
Geregistreerd: 11-01-07

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:58

Nou laat dat feestje maar komen Pling

Zorro ❤️
B + 11

Maripossa

Berichten: 741
Geregistreerd: 07-07-07
Woonplaats: Naarden

Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:58

Leuk geschreven en gefeliciteerd Bokt! Haha!


  " quiet people have the loudest minds "


  dennisje

  Berichten: 4613
  Geregistreerd: 18-03-08

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:59

  mooi stukje tekst. op na nog heel veel jaren met bokt.
  gaan we het nou ook nog groot vieren of niet...?

  Ntlie_

  Berichten: 12284
  Geregistreerd: 29-06-04
  Woonplaats: Zeeland

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 17:59

  Hee wat een ontzettend leuk stuk zeg! Haha!
  Leuk om alle belangrijke veranderingen etc. van bokt te lezen.
  Gefeliciteerd met het 100.000e lid! Go jij! Go jij!

  Liselot

  Berichten: 30978
  Geregistreerd: 18-06-01
  Woonplaats: Almelo

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:00

  heel mooi geschreven! leuk om allemaal weer op te halen Lachen
  bij het stukje van dorine moest ik wel even een traantje wegpinken Verdrietig weet nog als de dag van gisteren dat Machie me belde dat ze overleden was...

  T 18-11-15 <3 A 9-8-19 <3
  GA JIJ TROUWEN IN 2020?
  http://www.LiselotKamphuis.nl FOTOGRAAF: Bruiloften, Newborn, Cake-smash, Bohemian en workshops!

  mairead

  Berichten: 2943
  Geregistreerd: 08-09-08
  Woonplaats: Op de grens tussen Noord- en Zuid-Holland.

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:01

  Gefeliciteerd met het 100.000e lid!
  En: welkom Xena73! (krijgt zij nog iets, trouwens? Tong uitsteken)

  Wat een leuk artikel, ook! Vooral de 'wist-je-dat'-jes waren grappig om te lezen. Ik ben trouwens altijd heel erg te spreken over de nieuwsartikelen op de voorpagina (het is soort van mijn dagelijkse paarden(sport)-krant geworden, bij gebrek aan paard-gerelateerd nieuws in de gewone kranten), dus: ga zo door, Bokt!!! OK dan!

  kerstmuts :j Nu met aanklikbaar onderschrift:
  Fjord. Feel the difference!

  Ilsemarie

  Berichten: 6849
  Geregistreerd: 16-12-04
  Woonplaats: Haren (gn)

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:02

  Prachtig gedaan! heel erg leuk! Haha!
  Toch mooi om van zoiets deel uit te maken Ja

  OK dan!

  ilsemarie.com - voor elke gelegenheid een passend cadeau! Maar ook Relatiegeschenken & geborduurde bedrijfskleding!

  Sodeletuut

  Berichten: 20821
  Geregistreerd: 14-08-07
  Woonplaats: Assen

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:02

  Geweldig gedaan!! Haha!

  They explain life to me every day ~

  Fenrir
  Berichten: 34829
  Geregistreerd: 17-12-05

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:02

  Geweldig! Haha!

  Caira
  Berichten: 24191
  Geregistreerd: 20-07-02
  Woonplaats: Schoorl

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:03

  kippevel en een traan bij het stukje van Dorine! Geweldig allemaal.

  http://www.anamcaracoaching.nl
  instructie en coaching Noord Holland
  Klassieke dressuur, grondwerk, werken aan de hand

  Esmeralda

  Berichten: 10625
  Geregistreerd: 07-11-03
  Woonplaats: ridderkerk

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:03

  erg leuk gedaan, vooral het filmpje was erg funnie

  Griendheuvels Kate onze eige Shire Topper

  kimenragna

  Berichten: 1339
  Geregistreerd: 22-07-06
  Woonplaats: Oud-Beijerland

  Re: Bokt.nl heet het 100.000e lid welkom

  Link naar dit bericht Geplaatst: 09-12-08 18:03

  super gedaan!!!
  Go jij! Go jij!

  Flying Dutchman ! M2
  Bram !
  **Ragna** M2+2 * 1999 - 08-11-2017 † ;( **D'accord** 13-07-08 - 13-10-09 †* ;(


  Wie is er online

  Gebruikers op dit forum: Googlebot, heidiLOVER, Renss en 5 bezoekers