Ras van de maand: het minipaard

Moderators: Hanmar, Princesj, Shanna, EvelijnS, Dani, ynskek, Mondy, Polly, Ladybird

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

12Magic

Berichten: 96
Geregistreerd: 07-01-12
Woonplaats: Assendelft/ Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-10-18 17:43

Oh wat leuk!
Bij ons in de paddock staan sinds 2 weken en Fallabella en een mini Shet bij onze twee grote western paarden. De grote paarden staan sinds deze zomer aan huis en waren een grote kudde gewend. We vonden ze een beetje eenzaam met z'n twee├źn en hebben er toen twee kleintjes bij gezocht. We zouden gewone shetjes halen maar uiteindelijk kwamen we dus met een appaloosa Fallabella en een mini Shet thuis. De Fallabella leek al niet helemaal fit met een snotneus, snotoogjes en veel te lange hoefjes. Toch besloten om hem mee te nemen want hij kon beter bij ons staan dat waar dan ook. Na twee weken vertrouwen proberen te winnen konden wij afgelopen zondag zijn hoefjes knippen.
Vandaag is de tandarts geweest. Grote haken zijn er weggehaald, we hadden al gezien dat hij slecht kon eten dus dat verbaasde ons helaas niet.
De twee mini's hebben inmiddels vriendschap gesloten met de western paarden en het is prachtig om te zien met hoeveel plezier ze achter elkaar aan rennen door onze eigen paddock paradise!
Afbeelding
De mini's!

Afbeelding
Meteen na aankomst zochten ze elkaar al op, schrikdraadje zat er toen nog tussen.

Afbeelding

Dagelijks alle snot weghalen....

Afbeelding
Groot en klein hebben elkaar gevonden.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: ClauH, Googlebot, romyamb en 5 bezoekers