Aantal ezels wereldwijd daalt snel

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

DiscoDipp
Berichten: 1161
Geregistreerd: 29-09-14

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-01-18 13:36

Waves schreef:
Wat een flauwekul titel. Zelfs al zou china zo veel mogelijk ezels opkopen als ze kunnen, dan nog blijven er natuurlijk hele populaties in hobbymatig bezit of bij liefhebbers en in landen waar ze niet zo bereikbaar zijn voor chinezen. Daarnaast planten ezels zich gewoon voort.

Het zijn geen solitaire reuzenpanda's die zich pas voortplanten 1x in de 10 jaar als de wind goed staat en de bamboe precies 1.19 cm hoog is.

Kortom, Bokt, toom je journalistiekstudentjes of hobbyschrijvers een beetje in. Dit is de laatste tijd wel vaker zo, dat de sensationele titel niet klopt met de inhoud. Het lijkt wel Trump/SBS6.


:') :')
Ik ga helemaal stuk

Galaxy <3 - 5 jaar - V. Sir Heino x Ferro
Charlies Angel - L1+1 Verkocht
Joris - Z1+2 Eindstand


DiscoDipp
Berichten: 1161
Geregistreerd: 29-09-14

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-01-18 20:54

Kuggur schreef:
Och, zolang de westerse wereld nog massaal in homeopathie gelooft, oftewel sprookjes in een drupje water....
Wel diervriendelijker, maar bepaald niet rationeler.Dit vind ik ronduit nog wel de domste opmerking van dit gehele topic :')

Religie is ook niet bewezen, ons ontstaan ook niet, het zien van overleden mensen is niet bewezen, zeg jij dat dan even tegen mensen die daar wél in geloven. Mensen die daar wel degelijk baat bij hebben gehad? Of zelfs door genezen zijn? Mensen die wel degelijk dingen zien die er 'niet' zijn?

Pendelen is ook niet bewezen maar de mijne heeft het nooit fout :)
Edelstenen zijn ook niet bewezen maar mijn paard heeft sinds hij een steen heeft geen pollen allergie meer.

Zolang je er niks mee schaad mag je best ergens in geloven, maar er hoeven geen duizenden ezels voor worden afgeslacht. Want als iets echt zou moeten werken, zou je met 1 huid duizenden mensen of wel meer kunnen helpen met 'iets' . Gaat niet om hoeveelheid in dat wereldje.

Dit toont ook dat deze acties niet zijn voor mensen die echt in zoiets zijn ingelezen of opgegroeid, maar erin gerold zijn. Massa heet dat, als één schaap gaat, volgt de rest meestal ook he.

En daar hoef jij niemand om te beoordelen want dan ben je dus werkelijk zo dom als dat jij denkt dat wij zijn :) omgedraait wereldje dan dus :D

Galaxy <3 - 5 jaar - V. Sir Heino x Ferro
Charlies Angel - L1+1 Verkocht
Joris - Z1+2 Eindstand

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie