Jérôme Guery wint tweede Grote Prijs Miami *Video*

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

friendly

Berichten: 7903
Geregistreerd: 13-01-06
Woonplaats: Warmenhuizen

Re: Jérôme Guery wint tweede Grote Prijs Miami

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-04-17 11:50

Jammer dat er niet vemeld wordt dat Harrie Smolders bijna viel tijdens de barrage met Emerald. Na een sprong (weet even het hindernisnummer niet meer) verloor Emerald vermoedelijk zijn evenwicht en ging half neer. Harrie kon hem nog net staande houden en bleef net zitten waardoor zij hun barrage konden vervolgen. Vond dat toch wel het vermelden waard.

Voor de geïnteresseerden... Deze wedstrijdreeks die tot november meerdere keren per maand plaatsvind is ook online te volgen via een livestream. Op deze website: https://www.globalchampionstour.com Bij "season 2017" kun je de juiste wedstrijd selecteren. Aan de rechterkant staat een vierkant "GCT TV" en dat is de livestream. Om te kijken of er een wedstrijd aan de gang is of hoe laat het begint kun je aan de bovenkant op "results" klikken. Daar kan je als de ruiters en tijden van de klasses bekend zijn ook de startlijst vinden.

I'll be back so soon you won't even have time to miss me. Look after my heart, I've left it with you.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bonique, janneke_S, JustMe8484, Lielle, manou_diablo, Miriam91, ScorpioHorse, sterregoud en 7 bezoekers