Hengstenhouder Anton Geessink overleden

Moderators: xingridx, Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 9303
Geregistreerd: 20-04-16

Hengstenhouder Anton Geessink overleden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-10-16 08:41 Tip de Nieuwsredactie

NRPS

Hengstenhouder Anton Geessink is vrijdag overleden. Ruim een jaar geleden werd de NRPS-Paardenman van het Jaar 2013 geveld door een herseninfarct en kreeg daar vrijwel direct een hersenbloeding overheen. Dat is hem veertien maanden later alsnog fataal geworden.
Hoewel hij linkszijdig verlamd raakte, liet hij zich niet uit het veld slaan en heeft er alles aan gedaan om toch zo goed mogelijk te herstellen. 

Bij het NRPS is Geessink vooral bekend door de invloedrijke hengst Zodiak, maar heeft sinds 1988, toen hij lid werd van het NRPS, een flink aantal rijpaard- en ponyhengsten goedgekeurd gekregen. Geessink was een paardenman in hart en nieren, en heeft zich, bijgestaan en vertegenwoordigd door zijn dochter Jannet en zoon Gerald, tot het laatst van zijn leven met paardenzaken bezig gehouden. 
Bestuur en medewerkers van het NRPS betreuren zijn heengaan en wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoeska27, Eleanne16, Facebook, fjord_brucht, janneke584, jazzejam, Katootje7791, MariekeS_, Roos_h, Sjong, speedfiets_2 en 12 bezoekers