Belgen oppermachtig in voorrondes NRHA Breeders Futurity

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Firelight, xingridx

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 9297
Geregistreerd: 20-04-16

Belgen oppermachtig in voorrondes NRHA Breeders Futurity

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-10-16 10:46 Tip de Nieuwsredactie

westerntoday.nl
Afbeelding
Foto door Marylon BrouwerDe NRHA Breeders Futurity wordt van 7-15 oktober in Kreuth verreden. Zondag is de eerste voorronde van de 4-jarige BIT Futurity Open & Non Pro verreden. Bernard Fonck liet meteen zien waar hij voor komt, want hij pakte plaats nummer 1, 2 en 3 in de voorrondes van de Open. Fonck reed met Gunners Big Chex een 221,5 en won daarmee de eerste voorronde. Met Sevenchextocash werd hij tweede met de score 220. De score 218,5 met Spook Shine Spookwas goed voor een gedeelde 3de plaats.

Ann Fonck reed met High Rolling Spook een 217 en met Roosters Attitude een magere 209. Maar er is voor hen vandaag nog een tweede voorronde te rijden. Quentin Galliere kwam aan start met Colonel Maq Jac en reed daarmee een 210,5. Tom van Eyck reed een 0-score en ook Grischa Ludwig reed met het paard van Greenway Stables een 0-score.

Maandag werd de voorronde van de 3-jarige Breeders Futurity Non Pro & Open verreden. In de Open voorronde waren het weer de Belgische topruiters die de topscores reden. Bernard Fonck wist ook de voorronde van de 3-jarige Breeders Futurity te winnen. Met Red `Collar Tag reed hij een 219 en met Missedouttinseltown reed hij een 217. Ann Fonck pakte de tweede plaats in de voorronde met Shiners Voodoo met een score 218. Met Spookebility reed ze een 211,5. Cira Baeck wist met drie paarden zeer goed te presteren in de voorronde. Met Sweet N Shining BB en Lilbellicimo Wimp BB reed ze een 217 en met Whizwimpy RD een 216,5. Jurgen Pouls kwam ook met twee paarden aan start. Met Kellys Red Gunfire reed hij een 213,5 en met Dun Escaping BB een 205.

De voorronde van de 3-jarige Non Pro Breeders Futurity is gewonnen door Anna Lisec met Gunners Nite Slider, score 215. Piet Mestdagh kwam aan start met twee paarden. Met DG Hollywood Top Gun reed hij een 207,5 en met Spook Maq gun een 205. Emmalee Penha reed met Mr Tinselgun een 207.

De finales worden op donderdag verreden. Klik hier voor de livescores.

Contact met de Nieuwsredactie? Of een tip insturen? Stuur ons een PB! Taal/spellingsfout gevonden? Meld het hier.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Ceres_, meniekske, PetalBot en 0 bezoekers