Resultaten NRPS Hengstenshow

Moderators: Essie73, EvelijnS, Muiz, NadjaNadja, xingridx, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

JPitty
Lid Nieuwsredactie

Berichten: 7940
Geregistreerd: 01-06-10
Woonplaats: Zwolle

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-04-21 18:48

StalNollie schreef:
Reservekampioen Kaper van Equi Center (Kasanova van Klaverborch x Polsbury Pajero)

Het is Kasper


Dat klopt helemaal, volgens de berichten op de site van de fokkers/ eigenaren is het ook Kasper inderdaad. Ik heb het even aangepast, dank voor je oplettendheid!

Speciaal voor dit soort foutjes is er het [VN] Spelfouten nieuwsberichten. Als je ze daar neerzet, zien we ze nog sneller en kunnen we ze nog sneller aanpassen! Berichten die, net als die van jou, als reactie onder het nieuwsbericht staan, willen nog wel eens over het hoofd gezien worden. Vooral als er veel gereageerd wordt. Vandaar dat we dit spelfoutentopic in het leven hebben geroepen. Daar worden ze altijd gezien!

Ik hunker naar vriendschap, wil graag geborgen zijn. Ik deel in jouw blijdschap en ook als er zorgen zijn. Maar vraag niet mijn leven, dat kan ik jou niet geven. Mijn leven is van mij! Van mij! Pia Douwes - Elisabeth - Mijn leven is van mij!
De Bokkersbokaal zoekt nieuwe zoekers! De wat? [LZP] Bokkers Bokaal - Ga ook mee op zoek!! Soort geochaching/ schatzoeken, maar dan op zijn Bokts! Mega leuk en je komt nog eens ergens!
&if=1


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker