Dinja van Liere en Bart Veeze winst in Subli Competitie

Moderators: Essie73, Muiz, NadjaNadja, Maureen95, Firelight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

prugelpiet

Berichten: 12323
Geregistreerd: 20-01-12

Dinja van Liere en Bart Veeze winst in Subli Competitie

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-09-20 19:19

Persbericht
Sport

Afbeelding
Dinja van Liere, hier met Deparon U.S. Foto: Aniek1985


In Emmeloord werd zaterdag 26 september de vierde wedstrijd van de Subli Competitie voor Jonge Dressuurpaarden verreden. In de rubriek voor vierjarigen deed Dinja van Liere goede zaken door zowel de eerste als de tweede plaats te pakken met respectievelijk Labarron en Leonidas. In de rubriek voor vijfjarigen bewees Bart Veeze met Kyton wederom zijn goede vorm door voor de derde keer dit seizoen de rubriek op zijn naam te schrijven.

Beide rubrieken werden beoordeeld door juryleden Patricia Wolters-Van den Berg en Gotien Sipsma die hoge punten kwijt konden aan de deelnemende combinaties. De rubriek voor vierjarigen werd overtuigend gewonnen door Dinja van Liere met Labarron en met Leonidas eindigde ze als tweede. De tevreden amazone vertelt: “Twee weken eerder stond ik met Leonidas nog bovenaan en werd ik met Labarron derde. Ze wisselen elkaar nu dus af. Het zijn gewoon allebei super fijne paarden, maar wel op verschillende manier. Labarron is een zeer sympathiek paard en loopt altijd met zijn oortjes naar voren. Hij beschikt over drie goede gangen en dat geeft een mooi harmonieus beeld. Hij heeft eigenlijk altijd goede zin en is gewoon een heel fijn paard om te rijden. Leonidas is daarentegen een heel ander type paard. Hij is heel krachtig en loopt met veel power. Er komt altijd echt iets stoers binnen als hij de ring betreedt. Het zorgt er ook voor dat het iets moeilijker is om hem heel contant te rijden, dus daarom gaat de ene keer beter dan de andere keer. Maar beiden zijn echte toppers met veel potentie voor de toekomst.”

Vijfjarigen
De rubriek voor vijfjarigen werd voor de derde keer dit seizoen gewonnen door Bart Veeze met Kyton. Ditmaal scoorde de combinatie 81,8 punten en eindigde daarmee vier punten los van de nummer twee Dinja van Liere met Key Largo. Bart vertelt over zijn deelname aan de Subli Competitie: “Ik ben met Kyton begonnen aan de Subli Competitie ter voorbereiding op het selectietraject voor het WK Jonge Dressuurpaarden. Het is een fijne competitie om lekker wedstrijdritme op te doen en gewoon mooie proeven te rijden. Ik ben erg blij met de scores en verrichtingen van Kyton tot nu toe. Hij is zo’n compleet paard met drie geweldige gangen. Eigenlijk kent hij geen zwakke plekken. Hij loopt zo makkelijk gesloten door de proef en houdt daarbij goed zijn concentratie vast. Hij kijkt werkelijk nergens van op. Ik ben er absoluut van overtuigd dat dit paard later ook geschikt is voor het hogere werk. Hij heeft gewoon heel veel potentie voor de toekomst!”


Uitslagen Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden 26 september Emmeloord
Vierjarigen
1. Dinja Van Liere – Labarron (v.For Romance) 83,0
2. Dinja Van Liere – Leonidas (v. Trafalgar) 80,6
3. Dana Van Lierop - De Ville FS (v.Don Juan De Hus) 79,8

Vijfjarigen
1. Bart Veeze – Kyton (v.Ferguson) 81,8
2. Dinja Van Liere - Key Largo (v.Toto JR.) 77,8
3. Najama Voogd – Kunz (v.Ferguson) 74,0

I am because you were


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Paisy, SemrushBot en 9 bezoekers