Virtuele bloemetjes: 4 bloemetjes

Moderators: Polly, ynskek, Mondy, Ladybird, Shanna, Hanmar, Princesj, Dani

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

prugelpiet
Correspondent

Berichten: 8580
Geregistreerd: 20-01-12
Woonplaats: Drenthe

Virtuele bloemetjes: 4 bloemetjes

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-06-20 22:06 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Bokt community
Afbeelding
Foto door Marjo.


Wil je iemand een hart onder de riem steken? Of wil je iemand in het zonnetje zetten vanwege een bijzondere actie of daad? Stuur dan een pb aan prugelpiet

Het eerste bloemetje van dit topic mogen we geven aan MaritGalinda. In het Dikke Buiken Topic 2020 deel 2 schreef zij het volgende bericht:
MaritGalinda schreef:
Ik ben weer terug van weg geweest. Wat een jaar... -O-
Begin dit jaar een veulen veel te vroeg dood geboren, drie weken geleden een veulen overleden aan tetanus en afgelopen week een veulen tijdens de bevalling overleden doordat het compleet verkeerd lag. En tot slot kwamen we er woensdag achter dat kleine Otis een gewrichtsontsteking in zijn hak had waardoor hij echt maar op drie benen liep... Gelukkig knapt hij nu langzamerhand wel weer wat op, maar wat een pech dit jaar :(

MaritGalinda, wij willen je graag een bloemetje aanbieden om je een hart onder de riem te steken en je nog veel sterkte te wensen met het verlies van je veulentjes en we duimen met je mee dat Otis er weer helemaal bovenop komt!

Het 2e bloemetje van dit topic mag naar Maflinger_S. Een heel lief bloemetje dit keer. Genomineerd met de woorden "omdat ze altijd zo ontzettend betrokken en ondersteunend is bij volgtopics en zo positief blijft, met lieve tips en echt medeleven, en dat zou ik graag eens in een zonnetje gezet zien!". Daarvoor geven wij natuurlijk met alle plezier bloemetjes weg. Maflinger_S, bedankt voor je bijdrage aan Bokt!

Het 3e bloemetje van dit topic is voor Laibadji. In het topic [MD] Kissing spines? Iets anders of overbezorgd? kan je het verhaal lezen over Laibadji en haar paard. Vanaf begin af aan ging dit niet helemaal soepel, en na jaren voorzichtig aan en dokteren, is de diagnose hoefkatrol gesteld. Laibadji, wij willen je graag een bloemetje aanbieden voor de zorgen voor je paard en om je sterkte te wensen in het verdere verhaal!

Het 4e bloemetje van dit topic is voor Libera. Een bloemetje dat massaal werd aangevraagd, en wat is dat mooi om te zien dat bokkers zo met elkaar meeleven. Ze opende het topic [KS-MK] Ongeduldig wachten op Lana’s 1ste veulen! toen haar merrie Lana al op 360 dagen dracht zat. Na 387 dagen dracht is het veulentje helaas tijdens de bevalling overleden. Libera, heel veel sterkte gewenst met dit verlies!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie