[BLOG] Introductie in een nieuwe kudde

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, Shanna, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

piendumaitre

Berichten: 18977
Geregistreerd: 08-12-10
Woonplaats: Limousin

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-19 09:44

Heerlijke blog, met mooie foto's en filmpje. Echt van genoten. Je hebt het mooi voor elkaar, mooie paarden, mooie weides, echt een genot om naar te kijken. En ik hou wel van die grote zware paarden (bij een ander!).

Onlangs hadden wij hier het zelfde. Polie was naar huis gehaald (na overlijden Hercule bij vrienden in de kudde gezet) en haar hebben we alleen op onze royale hooi wei gezet (1,5 HA). Hier hadden Polie en Hercule zelden op gestaan dus was neutraal gebied.
Anderhalf uur later kwam Chico een jonge merens ruin van 7 jaar. Gelijk na het uitladen en kort overleg, hem bij Polie gezet op de grote wei. Beiden paarden zijn fijne vriendelijke paarden. Alsof ze nooit anders hadden gedaan grazen ze vanaf seconde één vriendelijk naast elkaar. Enne die kleine donderstraal is nu al de baas. Het is Polie gelukt om 2 dagen de leidmerrie te zijn en toen was het feestje over.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anne_vD, Annienke, Anoeska27, Azmay, Belmera, davinci2412, Eilish, iets_nogiets, joyce83, lienbono, Mama2018, Mar_M, Mariett, maroes, Mira283, MizzMontana, njiloj, Paloedie, Pannie, Peperkroket, silverwind, Trendiction, Tuhan en 26 bezoekers