[HE19] Geslaagde ontknoping van Horse Event

Moderators: Polly, Ladybird, Hanmar, ynskek, Mondy, Shanna, Princesj, Dani, EvelijnS

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Nieuwsredactie

Berichten: 7027
Geregistreerd: 20-04-16

[HE19] Geslaagde ontknoping van Horse Event

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-19 22:18 Tip de Nieuwsredactie

*Bokt.nl
Horse Event

Afbeelding
Crafty Ponies met touwhalsters uit de Bokt stand


De eerste dag van Horse Event dit jaar is ontzettend goed verlopen. Het was een relatief rustige dag, maar bij het Boktmeetingpoint was het druk met bezoekers die allemaal even een touwhalster kwamen knopen! Daarnaast was er al genoeg te zien op het terrein aan clinics, stands en lezingen.

Boktmeetingpoint
Vanmorgen begonnen de teamleden al met het knopen van voorbeelden, en hoewel dit hier en daar niet al te makkelijk ging hadden de meeste dit toch snel onder de knie :D . Er is dan ook druk geknoopt door bestaande Bokkers, nieuwe leden en de teammies zelf.
Heb jij nu ook een mooi halster geknoopt? Vergeet dan niet om je nog aan te melden voor de wedstrijd! In dit topic: [HE] Workshopwedstrijd: Touwhalsters kun je een foto posten van jouw creatie. Dit kan nog tot en met vrijdag 20 september.

Bokt reporters

Hallo Bokkers!

Nog even een laatste woordje van mij, ik heb vandaag heel erg genoten om voor jullie verslag te mogen doen van Horse Event. Het was chaos, maar gecontroleerde chaos. De hele dag lopen rennen en vliegen, druk aan het werk geweest om interviews etc voor jullie uit te werken. Maar ik heb het met erg veel plezier gedaan!

De dag begon voor mij vanmorgen vroeg, toen ik aan kwam op Horse Event zijn we niet veel later naar de Bokt stand gegaan, na daar kort even wat uitleg gehad te hebben en mn spullen gedropt te hebben ben ik als razende reporter op stap gegaan. Eerst even een rondje gedaan door de hal en over het terrein om dat in beeld te brengen. Daarna een clinic bezocht van de IJslanders.

Toen stuitte ik even later op de prachtige Crafty Ponies, bokker Peerke geinterviewd, de boogschiet clinic bekeken en gefotografeerd en toen was de dag alweer bijna voorbij. Nog even snel bij het Horse Rescue Team wezen kijken en de prachtige eind show met Britt Dekker bewondert. En natuurlijk tussendoor iedere keer veel moeite gedaan om alles hier weer geplaatst te krijgen.

Voor alle bokkers die gevolgd hebben, of de bokkers die het verslag nog terug willen lezen. Heel erg bedankt!

[HE] [HE19] [BoktReport] De vrijdag in beeld

Afbeelding
Britt Dekker met George. Foto: Aniek1985

Zaterdag uitverkocht!
Morgen zal het een drukke dag worden, de kaarten zijn namelijk volledig uitverkocht. Bij het Boktmeetingpoint kun je terecht voor het maken van een toffe dromenvanger! Zien we jou ook morgen?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _E_, Century, djinnie, judenjul, kinel, maaike1991, pukkepaard, Rachel008, Uberpony, Zira1994 en 20 bezoekers