Bokt.nl • Jonge paarden wedstrijden
Pagina 1 van de 1

Jonge paarden wedstrijden

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-09-16 22:29
door x_Milou
Ik ben wat aan het zoeken geweest maar valt nog niet zo mee.. Ben op zoek naar wedstrijden voor een paard van 2011, dus eind dit jaar 5jarigen en volgend jaar 6jarigen. Woon in Brabant, ben bereid om een stuk te rijden maar niet naar Groningen oid. Ivm africhtingsgraad van paard, vallen wedstrijden zoals Pavo Cup ed af, waar een technische proef met veel overgangen en oefeningen wordt gevraagd.
Wie weet wat?? :)

Re: Jonge paarden wedstrijden

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-09-16 22:34
door josje4
En gewoon knhs wedstrijden is geen optie? Als je echt jonge paarden wedstrijden wil gaan rijden kom je toch al snel uit op subli/pavo en dat zijn inderdaad technische proeven voor een 6 jarige. En dit is alleen de moeite waard als je een talentvol paard hebt of je moet alleen voor de ervaring gaan natuurlijk. Ik denk dat het leuker is om gewone wedstrijden te starten omdat je dan zelf het niveau kan bepalen :)

Re: Jonge paarden wedstrijden

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-09-16 23:30
door x_Milou
Gewone wedstrijden is zeker een optie, maar dat is ook elke week hetzelfde rondje. Zeker omdat ik geen L1 kampioenschappen en selecties meer mag rijden, en achterwaarts in een L2 proef de eerste selecties nog net te vroeg is.
Heeft iemand hier ooit de Pluvinel competitie gereden?