Bokt.nl • leuk bedrijf gezocht waar ik enkele dagen kan meelopen
Pagina 1 van de 1

leuk bedrijf gezocht waar ik enkele dagen kan meelopen

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-12-18 10:05
door LAvS
Afbeelding

Dag,

Heel erg leuk: voor school moet ik een paar dagen met een bedrijf(je) meelopen. Omdat ik heel erg geïnteresseerd ben in de spieren van het paard (ik probeer ze te tekenen op oude posters) en hoe het paardenlichaam werkt lijkt het mij heel leuk om met een osteopaat mee te lopen. Maar dierenarts, tandarts of instructeur (academische/klassieke rijkunst?) lijkt me ook heel erg leuk en interessant, ik vind eigelijk alles leuk.
Is er iemand waarbij ik enkele dagen mee kan lopen? Ik ben heel leergierig en kan prima gewoon wachten en meekijken. Ik woon in Amsterdam.

groeten,

Linde van Saane

Re: leuk bedrijf gezocht waar ik enkele dagen kan meelopen

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-12-18 10:08
door Schuur_
Heb je al osteopaten of dierenartsten aangeschreven om te vragen of je mee mag lopen?

Leuk trouwens!

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-12-18 22:04
door Jet
Ik ben er bang voor dat je op Bokt niet veel van de mensen vindt die je zoekt. Ik zou google er op loslaten en de mensen die je aanspreken qua informatie gewoonweg bellen. Dan kan je ook zien of die aan jouw kant van Amsterdam wonen en of je naar ze toe kan.

Re: leuk bedrijf gezocht waar ik enkele dagen kan meelopen

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-12-18 22:16
door genja
Waarschijnlijk hoort ook bij Je stage dat jezelf moet leren iets te zoeken. Dus zoek op Google osteopaat die beetje bij je in de buurt zit en stuur een berichtje.
Of bel dierenarts praktijk in de buurt op en vraag of je paar dagen mee mag lopen. Stage bedrijven houden over het algemeen van mensen die zelf
Actie ondernemen

Re: leuk bedrijf gezocht waar ik enkele dagen kan meelopen

Link naar dit berichtGeplaatst: 19-12-18 22:23
door elinedeau95
Een tip is om erbij te zetten hoeveel uur/dagen per week het is en voor hoe lang (wat zijn enkele dagen). Voor de rest wens ik je heel veel succes!