Bokt.nl • Stalling omg. Maastricht
Pagina 1 van de 1

Stalling omg. Maastricht

Link naar dit berichtGeplaatst: 01-03-18 12:22
door Nandos
Hallo iedereen,

Voor mijn twee pony’s, een brave Shetlander ruin (85 cm) en een oudere Welsh x Arabier (merrie) ben ik op zoek naar een gezellige en goede stalling. Liefst in directe omgeving van Maastricht (Cadier en Keer).

Helaas zijn beide pony’s gevoelig voor het gras (hoefbevangen en ppid), hierdoor kunnen ze dus maar beperkt gras eten. Ik ben dus op zoek naar een plekje dat met ons mee wil denken in opties : een kaal weiland/stukje, een paddock, mogelijkheid tot afzetten en voornamelijk beperkte weidegang. Wel wil ik dat mijn pony’s lekker hun benen kunnen strekken. Optie tot voordroog of hooi nat maken is ook van belang.

Ik zoek verder geen speciale eisen en ben al heel blij met een plek waar geen luxe is, maar wel opties wat betreft het gras. Ik ben niet bang mijn handen vies te maken en help graag mee op stal! Verzorging zelf doen is dus geen probleem, graag zelfs! Ze kunnen samen in een box als deze ruim genoeg zijn, ze zijn erg aan elkaar gehecht.

Wie heeft er tips voor ons of een plekje vrij? Het gaat om twee hele sociale pony’s, zowel naar mensen als andere paarden.

Link naar dit berichtGeplaatst: 02-03-18 10:50
door 3E_Horses
Hi!

Je zou eens kunnen kijken bij stal Vogelzang in Meerssen :)

Gr Maurice

Re: Stalling omg. Maastricht

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-03-18 16:35
door HeatherSunny
Manege cadier en keer? Ik weet niet precies hoe het daar zit met pension stalling, maar is een mooie manege en leuke mensen! :)

Re: Stalling omg. Maastricht

Link naar dit berichtGeplaatst: 08-03-18 16:40
door biggirl
Spirit horses misschien iets ? Paarden worden daar natuurlijk gehouden moet je wel van houden natuurlijk