Grondwerk lessen omgeving Olst (Overijssel)

Moderators: Apple, Coby, petraaken, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Effects

Berichten: 493
Geregistreerd: 26-08-05

Re: Grondwerk lessen omgeving Olst (Overijssel)

Link naar dit bericht Geplaatst: 05-07-17 16:28

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat de oorzaak voor deze problemen zijn, maar naast mogelijk meespelende factoren in stalmanagement, kan clickertraining heel goed bij deze problemen helpen.
Ik geef les in clickertraining en ben in opleiding tot gedragstherapeut voor paarden. Ik wil wel bij je langskomen voor een kennismaking om te zien wat ik voor jullie kan betekenen.

Les clickertraining, hulp bij gedragsproblemen & paard in training
http://www.effectief-trainen.nlEffects

Berichten: 493
Geregistreerd: 26-08-05

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-07-17 11:14

Fijn dat er door de jaren heen al verbeteringen zijn!
Is ze wel eens medisch doorgelicht? Want als ze ook zo in de stal schrikt, gaat het verder dan stress bij de omgang met mensen. Er zou een lichamelijk probleem kunnen zijn (dan denk ik vooral aan hormonaal- of voedingsgerelateerd) waardoor ze extra gespannen is.
Als ze de eigenaar door de tijd heen zo is gaan vertrouwen, gaat dat hopelijk bij jou ook steeds meer gebeuren naar mate je haar langer kent.

Voor clickertraining is vooral consequent blijven oefenen belangrijk. Drie keer in de week een kwartier trainen kan al veel vooruitgang geven. Het is natuurlijk handig als de eigenaar en jij op dezelfde manier trainen, maar ook wanneer hij dat niet doet, zal het paard wel kunnen onderscheiden wat het kan verwachten van hem of van jou. Clickeren heeft ook buiten het trainen zelf positieve effecten op de omgang, dus in die zin is het zeker aan te raden.

Les clickertraining, hulp bij gedragsproblemen & paard in training
http://www.effectief-trainen.nl

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: NenaC en 5 bezoekers