Ervaringen met zadelmaker hans de haas

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 23-11-13 10:52

montanax schreef:
En [naam] heb al bij de zoekfunctie gezocht op hans de haas maar daar staan over het algemeen wel goede reacties of doe ik het niet goed?

Ik weet niet of je het goed doet met de zoek functie.
Vind het sowieso al heel kwalijk dat jij 200 euro hebt betaald, voor het leeghalen en het vervolgens vullen met nieuwe wol in je zadel, wat dan niet eens waar bleek... ( ik las maar een paar plukjes nieuwe wol tussen de oude wol toch? ) Daar betaal je toch geen 200 euro voor? Dan verwacht je, dat je zadel gewoon helemaal opnieuw gevuld is met nieuwe wol.. Zoals hij beloofde. Nieuwe wol zakt na gemiddeld 30 uur aan rijuren in en moet dan ( imo kosteloos ) worden bij gevuld. Ik heb mijn zadel ook moeten voorzien van nieuwe wolvulling en dat ging er netter en proffescioneler aan toe.. Koste me ook 200,- incl het verplaatsen van mijn singelstoten en het opvullen wanneer de wol was ingezakt.
Zou de beste man daar toch even op aanspreken, je betaald voor een beloofde dienst en niet voor half werk. -O-
Over de andere kosten maar te zwijgen..

Wel wil ik even duidelijk maken dat ik de negatieve ervaringen met deze man, ook maar gelezen en gehoord heb. Heb zelf geen persoonlijke ervaringen met hem maar geloof zeker dat er een kern van waarheid in al die verhalen zit.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BenaLaars, Chiave, GeenaS, Googlebot, Ivanaferon78, naranja1, Rije, Vagabondo, xChanelx en 17 bezoekers