Hoefsmederij van Nassau

Moderators: petraaken, C_arola, Dyonne, Apple, Coby

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ElCamino

Berichten: 7276
Geregistreerd: 01-03-05
Woonplaats: Naarden

Re: Hoefsmederij van Nassau

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-11-19 11:47

Ach, ik vind het een beetje over het paard getilde smeden. Sorry, ik vind ze totaal niet sympathiek en ik ken smeden die minstens zo goed zijn, alleen er niet zo te koop mee lopen. Leuk die site en de boeken.... maar dat wil niet zeggen dat je de beste bent.
Verder is het Break over echt niet geschikt voor elk paard.

Ronald Aalders is bv ook een zeer goede kundige smid, gespecialiseerd in Hoefbevangenheid.
Ook hij is best arrogant en zeker erg duur maar wel goed! En ook hiermee hebben mensen soms slechte ervaringen, ,maar het is toch altijd zo dat wanneer een smid/dierenarts/tandarts een fout maakt of je niet ligt je daar niet over te spreken bent.
Ronald heeft járen mijn paard gedaan en door verschil van mening doet hij inmiddels mijn paard niet meer, neemt niet weg dat hij wel goed is.ElCamino

Berichten: 7276
Geregistreerd: 01-03-05
Woonplaats: Naarden

Re: Hoefsmederij van Nassau

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-11-19 12:44

beatje, ik geef alleen mijn mening. ik benader niemand met "ze zijn arrogant". Daar kom je pas achter wanneer je ze leert kennen dus die opmerking slaat nergens op.
En wanneer je goed bent mag je in zekere mate arrogant zijn, mar je moet wel open blijven staan voor andere dingen.

Op dit moment heeft mijn paard ander beslag gekregen ( van de leerling van Ronald) en daar gaat het inmiddels veel beter op. Ronald wilde daar niet aan, prima maar het bewijs wandelt rond dat heel soms de bananas met wigzolen niet werken bij een HB paard. Terwijl hij en Ronald wel degelijk verleg hebben over mijn paard.

Maar dat gaat off-topic want het gaat over Van Nassau ! Het break over beslag van hen, werkt dus ook niet voor mijn paard.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 bezoekers