19 maart 2019; Lezing Conny Loonstra van Dressage Pro

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
lique68
Berichten: 204
Geregistreerd: 12-03-18

19 maart 2019; Lezing Conny Loonstra van Dressage Pro

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-03-19 13:21

Fokvereniging VWF organiseert 19 maart 2019; Lezing Conny Loonstra van Dressage Pro, online-hipisch ondernemen aanvang 20.30 uur, ook toegankelijk voor niet-leden (alleen na aanmelding)

Conny Loonstra de drijvende kracht achter dressagePro. Zij zette online-
trainingsprogramma's op voor de training van paarden. Sinds februari 2019 heeft zij een prachtige eigen accommodatie in Acquoy waar zij trainingsdagen en de DressagePro Masterclass organiseert.
Zij zal haar verhaal vertellen over de opzet van DressagePro. En uiteraard kan er met haar verder gepraat worden over de social media en online-hipisch ondernemen in de paardensport.

DressagePro heeft Conny opgezet om de kennis van toptrainers te delen, zodat meer progressie is te boeken én, het belangrijkste, dat we samen met ons paard meer plezier beleven aan onze hobby.
Meer plezier begon voor Conny bij bewustwording, de juiste mindset, maar óók progressie in de training en op wedstrijd. Met DressagePro hoopt zij daar aan bij te kunnen dragen door de beste kennis te delen. Kennis van toptrainers die door jarenlange ervaring weten wat wel en wat niet werkt en hoe je op een fijne en duurzame manier met je paard kan samenwerken.

u kunt alvast een kijkje nemen op haar website https://dressagepro.nl of via Facebook

De lezing vindt plaats in het openbare deel van de algemene ledenvergadering, aanvang 20.30 uur, deze lezing is ook voor niet-leden toegankelijk, niet-leden graag even aanmelden via info@vwf.nl

Locatie: Dorpshuis Swanla
Burgemeester Klinkhamerweg 86,
2761 BJ Zevenhuizen


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Majestic-12 en 2 bezoekers