EquiDay 2019 Jubileum - met NK springen op neckrope

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, balance, Lous

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Re: EquiDay 2019 Jubileum - met NK springen op neckrope

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-02-19 19:20

Ik ben er bij!
Een parcours springen gaan we maar niet aan beginnen, zeker niet op neckrope, maar heb mij en pony wel ingeschreven voor de NH-challenge.
Verder natuurlijk een hoop inspiratie op doen die dag zoals altijd.


viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Re: EquiDay 2019 Jubileum - met NK springen op neckrope

Link naar dit bericht Geplaatst: 12-03-19 21:58

Leuk Isabel dat je ook meedoet aan de NH-chalenge. Is ben ook geselecteerd om mee te doen en pony en ik hebben ook niet veel ervaring met evenementen hoor. Ik ben ook heel benieuwd hoe wij het gaan doen.

viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 21-03-19 15:10

Ik heb nog niks gehoord, maar er is nog tijd, 3 weken van te voren zouden we het horen. Nog twee dagen :D
Ik ben wel nieuwsgierig. Vanuit de eerste mail begreep ik een beetje tussen de regels door dat we de oefeningen vanaf de grond en het zadel in één periode moeten doen en niet zoals voorheen twee aparte tijdvakken. Ben benieuwd hoe dat gaat zijn en of we dan grondwerk met zadel op moeten doen ofzo, lijkt me met mijn zadel waarbij ik de beugels niet goed kan opsteken niet handig. Ik hoop eigenlijk dat het gewoon gaat zoals voorheen.

viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-19 19:14

Isabel_k schreef:
We hebben al geoefend _O-

Wij hebben ook al geoefend alleen precies niet die oefening. Vandaag een oefening op vreemd terrein bij een rijvereniging in de buurt waar ze toevallig een training met trail opstakels organiseerde. Gemerkt dat ik onder het zadel toch wel moeite heb zijn focus op mij te houden dus ik denk dat ik op equiday lekker alles online doe. Van de week nog een beetje oefenen op de leuke extra opdrachten/variaties die we gehad hebben en dan zaterdag vroeg op. Ik heb er zin in!

viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-04-19 11:17

Isabel_k schreef:
Er staat sinds zaterdag een nieuw paardje in de kudde, dus er is even wat onrust. Joep ziet er nu echt uit alsof hij een of andere schimmel heeft opgelopen met al zijn bijtplekjes. :+

Haha troost je, die van mij is half geschoren en nu midden in de lelijke verhaarperiode dus die ziet er ook niet uit. Ik hoop dat ik er voor zaterdag nog zoveel mogelijk oud haar af krijg. Dus flink poetsen nog even :D

viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-19 08:17

Ook wij hebben een leuke dag gehad.
Ik en mijn pony waren erg gespannen voor de NH-challenge, maar in de losrijbak was hij al wel relaxter dan ik had verwacht. Eenmaal in de bak kwam de spanning wel boven. Eerst de zigzag oefening die wel goed lukte. Toen zei ik tegen mijn jurylid dat ik de enige doorgang ging aanraken. Diego ging er op af en raakte hem meteen aan met zijn neus. Meer wilde ik niet vragen van hem bij deze oefening, maar dit heeft mijn jurylid denk ik niet gezien want deze hele oefening is niet ingevuld op mijn beoordeling.
Daarna twee oefeningen met balken geprobeerd, maar dat werd door de spanning weinig soeps. Door naar de oefeningen met het zeil. Op het zeil staan ging meteen perfect, maar ook die is niet beoordeeld. Toen circling game over het zeil waarin Diego echt wat ontspande, heel blij mee! *\o/*
Nog een keer op het zeil staan en met achterbenen in de hoepel, maar weer niet beoordeeld helaas.
En toen was opeens de tijd al om, jammer want het ging net zo lekker, maar met een goed gevoel de ring uit. Onderweg naar de uitgang nog even over de hindernis gegaan en gek genoeg is die oefening wel beoordeeld terwijl ik helemaal niet deed wat de bedoeling was.
Het ging allemaal wel een beetje onduidelijk met het wisselen van de oefeningen, maar al met al was er meer spanning bij mij dan ik had gehoopt, maar minder bij Diego dan ik had verwacht. Ik denk dat als wij wat meer gaan oefenen op vreemd terrein dat we volgende keer gewoon weer meedoen. En dan hoop ik dat de NH-challenge weer wordt georganiseerd zoals voorgaande keren.


viola

Berichten: 1932
Geregistreerd: 24-04-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-19 08:55

Duplo schreef:
Voor het publiek ging de Nh challenge ook erg rommelig, was niet duidelijk wie wat ging doen en soms ging de wissel heel snel ineens. Juryleden (denk ik) die ineens weg liepen. En persoonlijk was ik niet zon fan van de vrouw die het aan elkaar praatte, die was ook erg chaotisch

Dan lag dat gelukkig niet helemaal aan mijn spanning :D

Ik vond het neckrope springen waarvan ik een paar combinaties heb gezien ook erg leuk. Cinzia ik houd helemaal niet van roze, maar toch mooi om te zien hoe jij het helemaal in stijl heb toegepast, dat vind ik dan wel weer mooi. Plus dat jij en je paard het ook erg goed deden.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 bezoekers