2 verzorgpaarden

Moderators: RianneH, Ymor, Neonlight, balance, Melissa0304

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten
 
 

Lisaa_emmy
Berichten: 2
Geregistreerd: 28-12-16

2 verzorgpaarden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-16 10:07

Hoii
Ik heb een verzorgpaard waar ik heen mag wanneer ik wil en alles mag doen :D Maar het is 8km en ik moet fietsen dus ik kan maar 2 keer per week ivm met school, sport en hoe vroeg het donker is. Nu zag ik een ander paardje op een advertentie die in mijn woonplaats is, oud paard om mee te wandelen en poetsen, en ik heb dus een berichtje gestuurd. Nu reageert die persoon voor paard II niet meer op reacties van haar advertentie (niet gelezen, via fb). Maar is dat nu wel handig om 2 verzorgpaarden te hebben op verschillende plekken?


Lisaa_emmy
Berichten: 2
Geregistreerd: 28-12-16

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-16 10:17

sat_nath schreef:
Hoi!

Ik heb eigenlijk het zelfde probleem gehad. Mijn huidige verzorgshet en verzorgtinker staan 10km van mij vandaan. De stal waar ze staan ligt een beetje afgelegen dus fietsen (s'avonds) is niet zo fijn :) Ik snap dus precies wat hij bedoelt!

Als ik jou was zou ik een aantal keertjes naar die verzorgpony gaan waar je alles mee mag! Kijk hoe het gaat, misschien valt het hartstike mee met het aantal km en dan loop je een harstike leuke verzorgpony mis! Ga ook niet aandringen bij die vrouw die een advertentie heeft geplaatst. Misschien heeft ze het wel heel erg druk. Als ze toch terug reageerd kun je altijd een afspraak maken met haar, misschien vind je het wel helemaal niks! Kijken kan geen kwaad :)


Jaa ik heb die paard I nu ongeveer 3 maanden, ga ik ook zeker niet mee stoppen maar voor de dagen dat ik laat uit ben etc kan ik misschien dan naar die paard II. Als je het nog smapt :D

Dit onderwerp is gesloten, je kan geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen.Onderwerp gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 bezoeker