Paar foto's van het federatiekamp met Jur

Moderators: Apple, Coby, petraaken, A_nouk, SayaJones, C_arola, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-04-01 14:51

Hai,

Ik ben ook in Ermelo op kamp geweest vorig jaar, en ik doe het niet weer. Ik vond het best leuk, maar die instrcucteurs daar vielen enigszins tegen op één uitzondering na waar ik nu nog steeds contact mee heb.
Ik heb daar niet echt wat geleerd, terwijl het toch onwijs duur is. Bovendien staan de paarden eigenlijk heel de dag op stal en daar kan de mijne niet echt tegen, die moet lopen. Doen ze natuurlijk tijdens die twee uur les per dag ook wel, maar toch.

De crossles kreeg ik van een onwijs rustig maar volhardend persoon, die van mij durfde die op- afsprong niet (staat in het midden) maar met heel veel geduld is het ons toch gelukt. de andere dingen deed Amiga wel ontzettend braaf. Die waterbak is echt megacool.

De dressuurlessen stelden echt niks voor, behalve die van gerben dan, maar ik vond de bodem wel errug fijn rijden.

Leuk paardje btw!! Lijkt qua koppie wel wat op die van mij (die van jou heeft ook weinig manen, of niet?). Hoe groot is ze?

grtx, Rieja


Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-04-01 19:51

Hai Jura (béétje late reactie....sorry!)

Ik heb inderdaad ook weinig geleerd daarzo.
Ik zou het M/Z-kamp nog weleen willen proberen maar dat is zo crisisduur. Heb ik er eerlijk gezegd niet voor over.

Heb jij daar misschien ook les gehad van Gerben Bekedam? Dat was de enige waar ik dan nog iets gedaan heb in de les.....en dan ken je Ronald (Cornelissen)vast ook....die woont hier erg vlakbij. Vorig zomer zat hij nogal achter me aan (niet cool), is vind hem best aardig maar niet bepaald knap en ook zó kinderachtig.....

Mijn paardje is slechts 1.56. Pony dus nog. Ach, ik kan haar nog lekker bij de pony's rijden (als dat dit jaar nog wat wordt - ik wordt achttien dus volgens jaar moet ik bij de paarden, en ik start haar gewoon door, ik ZAL in het Z komen, grinnik Lachen )

Het hoofd van Jur lijkt echt op dat van Amiga...ik zal van haar ook eens wat foto's zetten, moeten alleen nog even door iemand anders gescand worden....weet je iets van de afstamming?

grtx, Rieja


Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-04-01 14:15

Hmm. Die van mij heeft ook veel Engels volbloed. Dus daarom lijken ze misschien een beetje op elkaar. Als het goe dis heb ik woensdag ingescande foto's, ik heb al een computernerdje uit m'n klas kief aangekeken en die zou voor me scannen....nog eventjes wachten dus.

Ik wist niet dat jij er al in '96 was.....da's inderdaad al lang geleden.
Ik heb ook zo iets van ik kan beter de hele zomervakantie twee privélessen in de week nemen van m'neigen instrcutrcie dan een weekje Ermelo. dan leer ik ook nog wat:-))
Hoewel ik gister Gerben (één van de instructeurs) beloofd heb dat ik volgend jaar weer ga.....ach ik zie nog wel.

grtx, Rieja


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers