Nieuwe start

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cowgirl

Berichten: 20838
Geregistreerd: 04-03-01
Woonplaats: Vulcan

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-05-01 19:42

Wat kunnen mensen toch vreselijk achterbaks en gemeen zijn.
3 jaar lang alles gezellig gehad en met elkaar naar de wedstrijden. Even helpen met binnen zetten of nog even een pony voorrijden voor de verkoop. En dan dan komt de dag dat je je paard moet verkopen omdat het op stal niet meer gaat.
Je zet hem op internet en vervolgens krijg je die bewuste persoon over je heen. Die heeft even geizen dat je paard te koop stond, vervolgens trekt ze je telnr na en ligt daarna de hele stal in en loopt vervolgens aan iedereen te vragen of mijn paard al verkocht is.
Dan probeer je nog een praatje aan te gaan omdat je inmiddels een oplossing hebt gevonden en je paard niet weg hoeft te doen. Maar nee alleen maar een raar gezicht en rare opmerkingen.
Ook naar mijn vriendin toe en nog een stalgenoot van me. En dat krijg je dan na 3 jaar gezellig met e paarden zijn bezig geweest. Ik heb niet eens mijn pension houder persoonlijk kunnnen vertellen dat ik wegga. Dat heeft zij al gedaan.
Ik ben vandaag heel Huilen naar huis gegaan. Dit had ik nooit verwacht. Mijn paard is vandaag jarig maar ik heb hem niet eens even kunnen knuffelen. Waarom moet het nou altijd zo, waarom moet men elkaar altijd zo afzeiken. Ze had toch ook gewoon naar me toe kunnne komen en het vragen.
Nu voor de zoveelste keer wegens problemen van stal veranderen, problemen die ik zelf nooit gemaakt heb maar anderen. Ik wou gewoon vriendelijk zonder woorden weggaan. Niet dat ik nou woorden ga maken, maar ik vind dit zo en zo jammer. Mijn pensionhouder weet nu dus dat ik wegga , dat heeft mijn vriendin maar vertelt samen met een goede stalgenoot van me. Morgen zal ik het hem zelf nog maar zeggen, maar degene die zijn paarden rijd hoef ik dus niet meer te zien.
Het is zo onbegrijpelijk, zo banketstaaf.
Nu moet ik weer opnieuw beginnen, nieuwe mensen, nieuwe stal en andere paarden.
Gewoon weer een nieuwe start, ik heb weer iemand gevonden die me les wil geven, ik ga de fjord inrijden. Ik heb er heel veel zin in maar vnd het zo vreselijk jammer dat ik op deze manier mijn oude stalletje moet verlaten, ik heb het daar toch wel 3 jaar goed naar mijn zin gehad, ondanks wat tegenslagen. Ik kan nu eigenlijk niet wachten om te gaan. het was misschien een verwarrend verhaaltje maar moest het ff kwijt.

http://www.skiathos-cats.org/
De katten van Skiathos staan op straat! Wij willen een nieuwe opvang realiseren en kunnen alle hulp gebruiken. Wil je ons ook helpen? https://www.youcaring.com/skiathoscatwe ... on-1022903


moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-01 19:57

Dat probleem ken ik, al had ik juist geen problemen met mijn stalgenoten...die mis ik dus nu nog iedere dag Huilen Verdrietig Huilen Scheve mond\
Maar de rest was dus niet meer te handhaven.
Ach joh, ik had er slapeloze nachten van en Jura van hier ook!!! Maar dan blijkt het allemaal reuze mee te vallen en ben je weer blij dat je onbevangen naar je paard toe kan!
Heel veel succes. Enne...gefeliciteerd met je paardje Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!! Party!!

ylva

Berichten: 1745
Geregistreerd: 08-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-01 20:46

heel vervelend, ik hoop dat je het naar je zin krijgt op je nieuwe stal, maar dat zal wel lukken toch Party!!

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-05-01 21:21

Wat ben ik toch blijmet m'n paardje in de achtertuin...maar daar heb jij op dit moment niet zoveel aan.

Kom op joh, laat je niet kisten door een stelletje mutsen, denk an je nieuwe start en al het plezier dat je aan je paardjes gaat beleven op de nieuwe stal! Zonderdie mutsen van daar!

Es k├Ânnte alles so einfach sein
Ist es aber nicht

~Die fantastischen Vier~


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: bumper, denisesilver, DogWords, elise21, Googlebot, Hindo2, Kimmie25501, marjannuh, nicole2012, SamElisa en 13 bezoekers