Toeristen die foto's van je maken

Moderators: balance, Lous, RianneH, Neonlight, Nadia

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Apple
Moderator Informatief
May the horse be with you!

Berichten: 72337
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Toeristen die foto's van je maken

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-08-02 16:27

Een paar keer per week rij ik met een groepje over het strand en nu in het toeristenseizoen zijn er elke rit wel een paar toeristen die dan een foto maken van de groep paarden. Je kent het wel: paardjes tegen de ondergaande zon. Dat geeft van die leuke vakantiefoto's Haha! .
Daar ben ik zo ondertussen al aan gewend (ik denk dat ik voorkom op stapels vakantiefoto's van voornamelijk duitsers die aan de kust zijn geweest). Hopelijk een beetje onherkenbaar want mijn houding is niet altijd even perfect }> .
Afgelopen zaterdag (jawel toen het zo warm was) had ik weer een nieuw dieptepunt. De bak ligt op de route camping/strand dus toen was er dus zo'n toerist doodleuk foto's aan het maken terwijl ik in de bak aan het rijden was . Ook nog op een moment dat ik nog aan het losrijden was. Heel erg heet, paard had er geen zin in, erg dynamisch zag het geheel er dus niet uit. Sterker nog, volgens mij zijn dit foto's van het type 'zo moet het dus niet' Boos! .
Hebben meer bokkers last van ongevraagde fotografen? Dat je lekker in het bos aan het rijden bent en alle toeristen al met het toestel in de aanslag ziet? Wat doen jullie in zo'n geval? (ik doe dus niets, kijk vrolijk en hoop dat ik er een beetje acceptabel op zit).


Percy

Berichten: 11629
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 16:34

Toen ik nog in Den Haag woonde gebeurde het in het zomerseizoen zo ongeveer dagelijks. Ik had ook nog een schabrakbonte Appaloosa die erg fotogeniek gevonden werd.

Een keer ben ik met een ander paard zelfs in een fotosessie voor een motorreclame terechtgekomen. Ze vonden het zo leuk om 1 pk naast hun weet ik hoeveel pk motor te zetten Haha!
Meestal merkte ik er niet veel van, een keer heb ik de foto's toegestuurd gekregen, dat was best leuk.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

Ineke2

Berichten: 23938
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 16:39

Nee heb ik geen last van, heb pas 1 keer meegemaakt dat een onbekend iemand een foto van ons (een meisje met paard & Levi en ik) een foto wilde maken. Dat was echt op een raar moment ook nog!

We liepen op een drukke weg, want we waren opweg naar dat meisje haar huis, daar komen ook nooit paarden verder (behalve misschien politiepaarden Knipoog ) dus we hadden al wel wat bekijks.
Op een gegeven moment stonden we te wachten voor het stoplicht, komt er iemand uit een lesauto rennen, die maakt een foto...hup lesauto weer in en rijden maar!
Wij hadden echt zoiets van *huh???* Kusje

Spoiler:
nieuwsgierig aagje ;)
[o]

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 17:05

Percy schreef:
Een keer ben ik met een ander paard zelfs in een fotosessie voor een motorreclame terechtgekomen. Ze vonden het zo leuk om 1 pk naast hun weet ik hoeveel pk motor te zetten Haha!


Mag dat wel zomaar? Of hebben ze je er wel toestemming om gevraagd?
Ik rijd nagenoeg nooit buiten, dus worden er ook geen foto's van me gemaakt...gelukkig. Zou ik toch een raar idee vinden, vreemde mensen die foto's van mij en mijn paard maken.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 18:37

Ik heb hetzelfde, sta op heeeeel veel foto's en video's.
Wat ik weleens doe is mijn straatnaam en nr roepen, ik heb al meerdere mooie strandfoto's in mijn album zitten op deze manier Haha!
Krijg ik een envelop met erop geschreven:
Meisje op bruin paard, straatnaam en nummer, Ameland
En dat komt aan *LOL*

assie

Berichten: 8488
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 18:59

Hihi Jantina Haha! Zal die postbode ook raar opkijken *LOL*

Ik ben ook al een paar keer gefotografeerd door een paar toeristen, dan reed ik naar het meertje met susan en als zij dan het water in plonste, *klikklik* "een zwemmend paaaaaaaard"

En natuurlijk op de kinderboerderij, dan ben je met een dier bezig en 9 van de 10 keer word je dan ook op de foto gezet, want dat ziet er zo leuk uit Frusty Lachen

Ben afgelopen vakantie in Zwitserland ook gefotografeerd door een groep Japanners. Ik snap niet wat er zo interessant aan mij was, behalve dan dat ik bijna wegwaaide Haha!

Het was heel erg mistig, je zag amper 15 meter voor je, en het waaide verschrikkelijk hard, ik stond superfotogeniek *kuchkuch* voor een open vlakte met een meertje (bovenop de Sint-Bernard-pas). En ik deed heel erg mijn best om niet weg te waaien. *LOL*
Toen ging mijn (bokt)-pet er ook nog bijna vandoor, dus zette ik die maar af: gevolg--> mijn haar ging voor mijn gezicht waaien en toen stopte er een bus Japanners om naar de sintbernardshonden te kijken en ondertussen knipte ze nog even snel een fotootje van dat meisje dat bijna wegwaaide Haha!

Rare mensen die Japanners.


Oja, om antwoord te geven op je vraag, ik doe er meestal niet zoveel tegen, vind het wel leuk. Of ik negeer het, of ik lach even vriendelijk.

Kipu Pabu's Tentsi. Dressuur M+1, Vaardigheid M+2

Oppassie, dierenoppas.

Koe

Berichten: 426
Geregistreerd: 30-06-02
Woonplaats: lelystad

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 19:02

ik zou dat heel erg irri vinden hoor om door vreemden te worden gefotografeert
gelukkig hebben wij niet zoveel toeristen in lelytown:D

I just can watch it over and over again... It’s not just for days but for weeks you know!.. and then after a month.. it’s brand new again!.

lees hier mijn zelf geschreven verhaal!

steeffie

Berichten: 2347
Geregistreerd: 23-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 19:10

Te paard niet, rijd eigenlijk nooit buiten.
Maar mijn school zit naast de zaanse schans, en dan zijn er altijd van die japannertjes die foto's van je willen maken........echt irri.
Staan ze ook midden op het fietspad (met een groep van 50 man) foto's te maken van het water, en dan raar opkijken als je boos naar ze kijkt.......

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 19:10

ik ben weleens op mn werk gevraagd om een fotoshoot te maken (detail.. ik werk in een slagerij, daarnaast ben ik tijdens een buitenrit ookweleens door een vrouw in een porsch gevraagd om te werken bij haar modellenbureau. En ik wordt ookeleen gefotografeerd in een discotheek, of als ik aan het rijden ben! Soms erg storend maar aan de andere kant ook wel erg leuk!

....

samantha5

Berichten: 4309
Geregistreerd: 20-06-01
Woonplaats: Alphen a/d rijn

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 19:43

nee dat heb ik nog niet gehad dat ze foto's gingen maken, maar wel dat een duitser achter me aankwam en vroeg hoeveel mystery moest kosten, eerst dacht ik dat ik het verkeerd verstaan had. maar hij begon al met bieden, en ja toen moest ik in het duits gaan zeggen dat hij niet te koop was, maar mijn talen knoppel is niet zo groot, dus ik heb het proberen uit te legen met handen en voeten Haha!

Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen

JurgaJarig

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 20:11

Hahaha marline, wat raar nou met jouw koppie... *LOL*
Maar ik vind het juist leuk als mensen mij en mijn paard op de kiek zetten. Ben zo trots op haar dat iedereen een pic van haar MOET hebben Tong uitsteken.

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

gomir

Berichten: 24108
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 21:38

Ik had een keer een duitser die een foto wilde maken...best hoor, hij vroeg het in ieder geval nog *LOL* Tilt hij zo zijn peuter voor me op Flap zijn nek Bloos stond er echt van te kijken hoe braaf mijn paard is *LOL* Hij bleef keurig staan ook al duurde het een eeuwigheid voor ze afdrukten...Boos!

*Niet elke verandering is een verslechtering!*
*Ze is niet bang voor de dood, maar als de dood om bang te zijn...(Guido Weijers-Oxymoron)*
*Als je bent waar je heen ging, waar moet je dan naar toe? (veldhuis & Kemper-tijd heelt alle zonden)*

Ethelate

Berichten: 20292
Geregistreerd: 02-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-08-02 22:00

ik zo geld eisen! Heb je er tenminste iets aan... Haha!
Ik zou het niet prettig vinden als ik bv losrij, maar gewoon een foto van bv aan het strand... ach...
ze vinden je paardje mooi!

Gelukkig is mijn honger om te leren groter dan mijn ego - Mo Gawdet

Percy

Berichten: 11629
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 00:09

XoNo"]
[quote="Percy schreef:
Een keer ben ik met een ander paard zelfs in een fotosessie voor een motorreclame terechtgekomen. Ze vonden het zo leuk om 1 pk naast hun weet ik hoeveel pk motor te zetten Haha!


Mag dat wel zomaar? Of hebben ze je er wel toestemming om gevraagd?
Ik rijd nagenoeg nooit buiten, dus worden er ook geen foto's van me gemaakt...gelukkig. Zou ik toch een raar idee vinden, vreemde mensen die foto's van mij en mijn paard maken.
[/quote]

Ja hoor, ze vroegen toestemming en vertelden keurig waar de advertentie voor bedoeld was. Ik moest mijn paard ook naast de motor zetten dus het werd nog een echte poseersessie Haha!

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

Ditta

Berichten: 2567
Geregistreerd: 08-07-01
Woonplaats: 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 00:20

k mag niet met shiv naar buiten dus k heb er geen last van. en met kel was wel een camping dicht bij maar daar waren alleen maar kinderen die vroegen: mag ik het paard aaien, hoe heet hij, mag ik ook rijden

Just say yes, just say there is nothing holding you back..

Vivian
Berichten: 2827
Geregistreerd: 19-03-02
Woonplaats: Ijsselmonde

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 06:32

Ik heb het nog nooit op een paard meegemaakt,maar wel een keer in een auto.Dat was in Scheveningen.Was wel erg leuk moet ik zeggen.

Profiel update!!
Nu met horoscoop,loesje,songteksen en nog véél meer! Party!!

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 11:05

Jurga schreef:
Hahaha marline, wat raar nou met jouw koppie... *LOL*
Maar ik vind het juist leuk als mensen mij en mijn paard op de kiek zetten. Ben zo trots op haar dat iedereen een pic van haar MOET hebben Tong uitsteken.


dank je wel.... ikkijk erook altijd van op! Ik snapte ookwel waarom ze mij met paard tijdens het rijden op de foto zette.... Ik reed namelijk niet op Leo, maar op Promiss en dat scheelt enorm! Haha! Ik kom snel jouw wel op de kiek zetten, want ik schaam me heel diep.... ik heb geen foto van jouw, Jur en de kleine dondersteen.... en das heel erg.... i know!
maar ik kom het goedmaken.... zodra ik mijn rijbewijs heb (en mn moeder geeft haar auto mee....) kom ik echt.... en ik moet al bijna afrijden! Party!!

....

germie

Berichten: 18045
Geregistreerd: 02-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 11:23

Niet te paard, wel toen ik in de winter met sneeuw besloten had om de heuvel bij Kardinge als skiheuvel te gaan gebruiken. DAt is toch ongewoon vindt men.
En verder heeft m'n verzorgpony ooit eens in de paardenkrant gestaan, hadden ze foto's vna de centrale keuring gemaakt en later belden ze op voor een verhaal. Of dat je je verzorgpony opeens in het NRPS-nieuws zit staan, foto op de keuring ook erg leuk. Ben benieuwd of ze in eht volgende nrps-nieuws ook weer staat.........ze was weer kampioen.

There is no redundancy for stupidity. Only believe in your own truth. Bob Marley : "Who are you to judge the life I live? I am not perfect and I don’t have to be! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean". Nobody is perfect, so I am nobody :DNiets is geheel waar, en mogelijk zelfs dat niet. Er is maar 1 waarheid en dat is de mijne. Only believe in your own truth. I am always right. Goed lezen blijken maar weinigen te beheersen.

Apple
Moderator Informatief
May the horse be with you!

Berichten: 72337
Geregistreerd: 27-01-02
Woonplaats: Bij het strand

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 02-08-02 13:54

Dat van die japanners (en chinezen) dat ken ik ook. Als grote blonde hollander ben je natuurlijk erg apart. Ik ben een keertje in China op vakantie geweest en daar is het meerdere keren voorgekomen dat de chinezen snel een foto maakten van ons terwijl wij daar de chinese muur aan het fotograferen waren .
Het is trouwens ook nog wel voorgekomen dat we met de hele groep paarden met een bruidspaar op de foto gingen. Zij hadden het feest in een strandtent en we hadden afgesproken daar rond een bepaalde tijd langs te komen. Bruidje op het braafste paard..
(goed idee Jantina, ik denk dat ik ook maar m'n adres ga roepen!) Cool

Mac

Berichten: 10886
Geregistreerd: 09-07-01
Woonplaats: Heerde

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 15:59

steeffie schreef:

Maar mijn school zit naast de zaanse schans, en dan zijn er altijd van die japannertjes die foto's van je willen maken........echt irri.

Ja, die Zaanse Schans ken ik! Op een dag dacht ik "Kom, even op en neer naar de Zaanse Schans rijden voor een ijsje". Voor het eerste stel touristen die het vroegen bleef ik uit stomme verbazing maar gewoon schaapachtig staan kijken. Mijn paard ook Haha! . Daarna werd het steeds weer gevraagd (leuk, zo'n westernpaard voor een paar oerhollandse molens Verward ). Toen heb ik vriendelijk naar ze gelacht en ben ik doorgestapt. Totdat er ineens een Japanse mevrouw vanachter me opdook en mijn paard redelijk hardhandig bij de teugel greep om me alsnog te stoppen Boos! . Nou is mijn paard niet snel onder de indruk, maar ik was er toch NIET blij mee! Ik ga toch ook niet bij een fietser aan zijn stuur hangen als die voorbij komt?! Heel bizar. Afijn, ik ga dus NOOIT meer op een mooie dag naar de Zaanse Schans!

gomir

Berichten: 24108
Geregistreerd: 13-09-01
Woonplaats: Groningen

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-08-02 20:30

Citaat:
Ja, die Zaanse Schans ken ik! Op een dag dacht ik "Kom, even op en neer naar de Zaanse Schans rijden voor een ijsje". Voor het eerste stel touristen die het vroegen bleef ik uit stomme verbazing maar gewoon schaapachtig staan kijken.


Dat klinkt bekend, ik was daar met een groep Italianen met een uitwisselingsproject *LOL* Toen werd ik ook met een stel vriendinnen door Chinezen gefotografeerd Haha! Als dank kregen we een beeldje(wel heel mooi) dus dat was wel grappig...Haha! Staat trouwens nog in mijn kamer *LOL*

*Niet elke verandering is een verslechtering!*
*Ze is niet bang voor de dood, maar als de dood om bang te zijn...(Guido Weijers-Oxymoron)*
*Als je bent waar je heen ging, waar moet je dan naar toe? (veldhuis & Kemper-tijd heelt alle zonden)*


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amable, DemDeempel, evaval, Fair, Lauke, leonie87, Lysander, Maartje1990, plutolover, Poety, RenateHidden, Yom en 20 bezoekers