Wietze is weg, mis hem nu al

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
MariekeR

Berichten: 1233
Geregistreerd: 09-09-01
Woonplaats: Haarlem

Wietze is weg, mis hem nu al

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 03-05-02 20:32

Net Wietze weg gebracht naar Schagerbrug. Vanmiddag nog even gepoetst en hem extra geknuffeld Lovers Toen hij de trailer in moest zag je hem echt denken, OF we gaan naar RAP en ik moet aan het werk OF we gaan naar die leuke vent met die wortels. Onderweg nog even gestopt om wat bloemen te plukken. Wiets werd al snel ongeduldig en begon te stampen. Na 20 minuutjes waren we er, de man zelf was er niet, maar dat had hij ons al via de telefoon laten weten.
Er was maar 1 stal leeg, en de bak daarvan was helemaal gevuld met biks dus het was wel duidelijk welke voor Wiets was bedoeld *LOL* Was erg schattig om te zien, al die paardenhoofdjes over de deuren heen naar Wietze kijken. Wiets was zo druk bezig met alles te bekijken dat hij de ene kant van de paal op ging en m'n zus de andere *LOL* In de stal ging z'n aandacht toch allemaal naar z'n voerbak, na als z'n biks opgegeten te hebben ging hij over op het heerlijke verse hooi. Vork Hij was erg blij met z'n welkomstmaaltijd! Hij had het veel te druk om aandacht aan ons te geven *LOL* Na alle paardjes even te hebben bekeken (wat een schitterende pony's trouwens, echt van die hele kleintjes met van die schitterende hoofdjes, waren trouwens ook nog 3 paarden Knipoog ) Wiets nog een dikke kus gegeven en toen moesten we echt gaan.

Ik mis hem nu al! Maar goed, over een week + een paar dagen kunnen we weer bij hem op bezoek en over 2.5 week gaat hij weer terug!
Wij op vakantie (morgen gaan we weg voor een week naar Malta, en met Pinksteren een paar dagen naar het Heijderbos met de hele familie) en hij dus ook op vakantie Tong uitsteken Hij vermaakt zich daar wel!


Olly

Berichten: 109
Geregistreerd: 29-07-01
Woonplaats: Noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 03-05-02 21:21

Wat goed dat je zo'n lekker logeeeradres voor hem hebt.
Is hij daar al vaker geweest?
Fijne vakantie voor jullie alletwee. Knipoog

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Daphara en 6 bezoekers