Bokt.nl • bokkerig een winstpunt gehaald
Pagina 1 van de 1

bokkerig een winstpunt gehaald

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-02 19:27
door Riaa_
je kan het zo gek niet bedenken, vandaag had Gringo het heel erg in zijn kop zitten, de eerste proef ging dan ook heel erg slecht, hij schrok bij een deur en bokte er lekker op los... Boos! de tweede proef ging al beter maar was nog niet helemaal perfect, Verward en toen de prijsuitrijking ik had gewoon een winstpunt bij de eerste proef...nou daar stond ik dus echt van te kijken, zo rare jury heb ik nog nooit gehad, maar ze hebben echt volgens mij door het bokkerige heen gekeken, als compliment hadden ze er bij gezet dat ik alles goed had opgelost en erg goed kon blijven zitten...was ik ff heel erg blij Haha! Haha! Haha! Haha! Haha! hij kon gewoon niet beter vandaag (achteraf dan)

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-02 19:53
door grassie
nou, toch lekker weer een punt erbij *LOL* , goed hoor!
hoeveel had je er eigelijk? en in welke klasse?

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-02 20:51
door Riaa_
ik had 156 en 152 in klasse L2, ik vind het wel raar mijn paardje heeft al m1 gelopen bij iemand anders, dan zou hij toch gewend moeten zijn aan vreemde bakken...wie heeft hier ook ervaring mee??

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-02 21:48
door Mar_Nimbus
mijn paard heeft al Z1 gelopen bij zijn vorige eigenaar.
die vertelde mij dat hij super braaf was en nooit ergens van schrok, overal zo langs liep en niet bang was in vreemde omgevingen.
nou mooi mis, ik heb hem 12 februari 1 jaar en we kunnen nog steeds niet makkelijk samen naar buiten want hij is overal doodsbang voor.
ook binnen hoeft er niks te veranderen want anders staat hij dus mooi op 2 achterbenen.
tenslotte blijven het dieren en ook die kunnen iets eng vinden.
groetjes marianne

Link naar dit berichtGeplaatst: 10-02-02 21:55
door marleen92
cool Vingers aflikken