Bokt.nl • buitenrit met vriendin
Pagina 1 van de 1

Link naar dit berichtGeplaatst: 11-12-01 22:03
door Yentl
ooh heerlijk
een vriendin van mij die heeft sinds een dag of misschien 2 definitief een verzorgpaardje op de manege staan, en vandaag is ze daar ook even mee naar buiten geweest, wat een leuk eigenwijs ding is dat!
nou hebben we afgesproken dat Ze vrijdag bij mij blijft slapen en zatervroeg naar expensive gaan en gaan poetsen en opzadelen en dan de brug over naar de manege (ongeveer 20 minuten op weg) en vanuit daar hoef je een paar paadjes in (zandpaadjes) en ben je ong met 10 minuten in het bos Lachen
en dan zadelt zij daar dus haar verzorgpaardje op en gaan we saampjes lekker de bossen in!
en natuurlijk ook even ruilen (wat zal dat een verschil zijn!!)
Ik heb er nu al zin in Party!! eerste keer met expensive naar het bos

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-12-01 20:23
door D. Kay
Haha! Ik vind het ook heel leuk als ik met een vriendin gaan wandelen , met 2 zijn de pony's altijd rustiger en hebben wij de tijd om gezellig te kletsen ! PLezant !!! Pling

Link naar dit berichtGeplaatst: 12-12-01 22:23
door ikke
Moet ik hieruit konkluderen dat Assie een verzorgpony heeft? Of is dit een te voorbarig getrokken conclusie. Anyway, have a nice day.

Link naar dit berichtGeplaatst: 13-12-01 19:47
door Collinnnnn
Misschien fout ged8 van mij,maar als je voor de 1e keer met expensive naar het bos gaat zou ik er de hele tijd zelf op blijven zitten,gewoon om te voelen en zien hoe hij zich gedraagd,misschien verkeerd gezien van mij,maar das mijn mening!!!

Veel plezier!!!