Veel eerste keren... ;)

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mews

Berichten: 5303
Geregistreerd: 22-06-04
Woonplaats: Nieuwegein

Veel eerste keren... ;)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-04 01:24

Ik had vandaag een zomerjurkje aan... Voor 't eerst dat ik alleen een zomerjurkje aanhad en geen broek ofzo er onder Bloos Maar 't was zooo warm!! En had m'n sandalen aan.

En toen ging ik om kwart voor 9 nog even een impulsief ritje maken. Zonder zadel, doe ik altijd als ik maar kort ga, en ik dacht, hee, laat ik het eens met halster proberen! En wonder boven wonder heb ik maar twee keer z'n snuit uit het gras moeten trekken; nou ja, meer aansporen met een mini-tikje, dat was gelukkig genoeg! OK dan! Ik had een extra lang halstertouw van Domi even aan Roskur z'n halster geknoopt, en dit werkte best goed. Natuurlijk wel braaf m'n cap opgedaan. Ik voelde me wel een beetje een malloot, zo in jurkje met cap op. Nagelbijten / Gniffelen We hebben zelfs nog gegaloppeerd aan het halster, hij luisterde perfect toen ik hem terugnam, zelfs op stemgeluid luisterde hij al goed Haha!.

Ook nog een ijzer verloren... Scheve mond Ik rij nu meer dus moeten de ijzers eigenlijk vaker worden vervangen, ze zijn al helemaal afgesleten nu! Voordeel: hij was al een ijzer voor kwijt, en nu is de andere eraf gevallen. Ik heb het idee dat hij hiermee wel ietsje beter loopt, en het schijnt in ieder geval goed te zijn voor de tolt als beide ijzers eraf zijn voor, ipv een. Ik hoop dat de smid echt volgende week kan komen, hij heeft het al zo druk...


horssie

Berichten: 3272
Geregistreerd: 26-06-03
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 11:04

pf haha had ik wle willen zien Knipoog
pff nog een ijzer eraf Tong uitsteken

Icelandics
They grow when you get on

SnelleMarz

Berichten: 8846
Geregistreerd: 17-12-03
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 11:50

Ik heb geen idee hoe het zit met ijzers en ijslanders..

In een jurkje op je paard Nagelbijten / Gniffelen
zit hij dan niet heel erg omhoog gekropen.. EN als die haartjes gaan tussen je onderbroek zitten (ja ervaring Vork )

    ♥ Snellis, ikmisje.
    † 020408

Mews

Berichten: 5303
Geregistreerd: 22-06-04
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-07-04 18:35

We hebben meteen een nieuwe smid erbij!! Bloos! Eentje gespecialiseerd in ijslanders, wel handig dus, en hij kan morgen al komen beslaan ivm de Youth Cup, daar is hij nu dus morgen kan hij of langskomen, of ik moet een uur langs de weg stappen... en terug... (hopelijk erop dan Tong uitsteken) Maar het is het waard! De vriendin van m'n broer komt nl op de paarden passen en ik vind dat ze ook wel wat rijplezier mag hebben naast het poep opruimen, water bijvullen, en voeren. Haha!

Haha!! Ik voelde me wel een beetje buurtsletje, de jurk zelf komt nl tot m'n knieen en dan pas ik al op als ik bijv m'n schoenen aandoe dat ik niet te uh, mja, m'n benen omhoog doe... Bloos Maar hij zat nu dus net als zo'n minirokje ofzo!!! Bloos En in draf en galop gingen elke keer die bandjes afzakken! Gelukkig was er geen mens meer te bekennen in het bos, maar de mensen die ik tegenkwam het stukje bij de weg keken me wel raar aan Haha!. En nee, ik had geen last van haartjes, gelukkig!

Ik vind z'n zomervacht wel naarder zitten trouwens. Nu had ik wel elke keer dat ik naar achter moest schuiven omdat de haartjes tegendraads zitten, terwijl in de winter alles wollig en zacht is Lovers, niet zo kort en hard als nu... Alleen in de winter zit er ook meer zand tussen en zit je hele broek vervolgens onder de haren, haha!!

(Sorry voor lange post Bloos)

horssie

Berichten: 3272
Geregistreerd: 26-06-03
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-07-04 23:48

pff haha Knipoog

Icelandics
They grow when you get on

Marrepar

Berichten: 13162
Geregistreerd: 23-05-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 09:00

ghehe in een jurkje *LOL*
Ga ik ook nog eens proberen.. lijkt me we grappig Tong uitsteken

♥ Bijou is verkocht!.. L+9 & M1+5
[TK] exclusieve RABOBANK deken

horssie

Berichten: 3272
Geregistreerd: 26-06-03
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 13:10

ik ging vroeger echt altijd in de zomer in een kortebroek rijden Bloos

Icelandics
They grow when you get on

Nienke

Berichten: 3205
Geregistreerd: 01-04-03

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 13:12

welke smid heb je nu?

Look. A petrol station, the natural home territory of the Ford GT. And there it is, at the watering hole, drinking its fill. For the forty-seventh time today.

remi

Berichten: 1587
Geregistreerd: 03-04-04
Woonplaats: Heenvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 13:30

Als je dit nog eens gaat doen aub digi mee Haha! Haha!

Zidane Lichte tour + 6 Inter1 +1
Snowpuppe's W-double-you Z2+14 verkocht naar Amerika
Da Vinci ZZ-LICHT +36 ZZ-zwaar+7

rommie
Berichten: 3021
Geregistreerd: 15-06-04

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-07-04 14:19

even een tipje.... ik ging ook altijd zonder zadel en hoofdstel rijden en het ging ALTIJD goed, nooit problemen gehad... totdat mijn pony op een dag bedacht dat hij eigenlijk best wel wat harder wilde galloperen dan ik wou... hij ging echt steeds harder en harder en op een gegeven moment ben ik er maar af gesprongen omdat ik hoopte dat hij dan zou stoppen... hm dat viel tegen meneer liep gewoon door en uiteindelijk was hij een stuk sneller thuis als ik... over een autoweg waar ze TE hard rijden. de moraal:: kijk alsjeblieft goed uit! een paard is en blijft een vluchtdier!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Corien_, Diane_, Evi84, Googlebot, Isabelle_H, kionasuppie, Kkkaren, KyaraMyBest, lina1998, MarjanB, miracola, Nannetje7, niienn, Straww_, Vagabondo en 17 bezoekers