Update Royal

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anouska

Berichten: 521
Geregistreerd: 19-06-02
Woonplaats: Wassenaar

Update Royal

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-07-04 09:21

Hoi, tijdje weggeweest van het forum omdat ik het te druk heb gehad. Daarom hier even een kleine update wat betreft Royal.

Na zijn castratie begin april staat hij nu pas weer 3 weekjes in het werk, omdat de zaadstrengontsteking maar aanhield. Inmiddels is 1 kant weer helemaal dun en koud, dus het gaat de goede kant op. De andere kant is nog wel wat dik en warm en er komt ook nog een beetje troep uit de wond, maar op aanraden van Utrecht wacht ik het nog even af. De andere kant is namelijk ook uit zichzelf dichtgegaan en geslonken. Gelukkig heeft hij er ook geen last meer van.

2 weken geleden verhuisd naar een nieuwe stal, heel klein en gezellig. Hier stond ik ook al met hem 1.5 jaar geleden, maar toen ben ik weggegaan omdat ik gek werd van het elke dag uitmesten. Ik was een kapitaal kwijt aan stro. Nu heb ik hem op zaagsel staan en dat pakt stukken beter uit! Hij blijft hartstikke schoon en droog en zijn hoeven zijn er ook een stuk op vooruit gegaan!

Afgelopen weekend hebben we onze eerste wedstrijd gereden in Wassenaar bij de Kievittrofee. Eerste dag had ik 152 punten, wegens te veel klikken (Was erg warm en meneer wilde niet graag lopen), maar dat hebben we ruimschoots goedgemaakt op zondag, 2e plaats met 172 punten! Dus toch nog twee winstpunten en een beker mee naar huis! Betekend ook dat ik nu mag gaan springen, maar daar moeten we nog even voor trainen.
Desiree (mijn instrutrice) heeft hem ook zaterdag en zondag in het L1 gestart en had 157 en 154 punten, dus ook een winstpunt. Ik ben blij dat hij zo z'n best heeft gedaan, het was daar heel erg groot en ik was bang dat hij vervelend zou doen, maar hij heeft de hele dag aan de trailer staan grazen en heeft zich keurig gedragen, dus ik ben heel trots op m'n mannetje.

Dat was he wel in het kort en ik hoop nu weer wat meer tijd te hebben om op het forum te kijken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: chazzie, Patty14 en 6 bezoekers