te wezen kijken voor een nieuwe..

Moderators: Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

te wezen kijken voor een nieuwe..

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 09:43

bij mijn verzorg pony ben ik gister met de eigenaren mee geweest naar een haflinger te kijken, ze had net een veulen van 2 maanden, die best mooi was. de haflinger heet lizzy, en het is altijd western gereden, ze doen daar dus niet aan bij mijn verzorg pony, dus ze zal nog veel moeten leren wat betreft het dressuur, ze is nog niet eens aan het been, haar gangen zijn wel heel mooi, alleen niet erg voorwaards, maar dt komt dus volgens mij omdat ze niet weet wat het been is, de vraagprijs wasw 1200,- en niet lager, wta denken jullie?? ze was 6 jaar oud, en er is niet echt verder iets mee gedaan, buiten gegarandeerd verkeersmak, dat was ook wel te zien in de bak want de bak stond direct naast een spoor, daar keek ze niet naar om, er kwam ook een tracktor in de bak, vond ze ook niet eng, ze is wel erg eenkennig, wat denken jullie??


Lowara

Berichten: 25199
Geregistreerd: 25-11-02
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-07-04 09:52

Mooie prijs toch? verkeersmak, mooie gangen,goede leeftijd etc. Dat dressuurmatige zal tijd kosten, maar kan wel ontzettend leuk zijn om haar te leren toch?

Equi therapie http://www.equivici.nl
Tinker Lowara; M1+2 eindstand, Tinker Arwen; M1+15 eindstand, Tinker Elke; M2+6/M1+11,Tinker Maeve L2+2, Tinker Sansa opfok

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 bezoekers